perjantai 13. tammikuuta 2012

Kyllä jää postaukset vähäksi !

Nyt ei valitettavasti tule näitä postauksia, koska en pysty ratsastamaan, eikä kukaan tuo maneesille.
Suurimmaksi osaksi on vain kävelytystä. Täälläpäin on muuten ollut susia ! Mutta yksi metsästäjä tuttu sanoi, että sudet oli käynyt yhen lampaan kimppuun, ja vieressä oli ollut islanninhevosia, eikä ollut tehnyt niille mitään. Hän siis sanoi että sudet ei ylensä käy hevosten kimppuun.. Mutta eihän sitä tiedä ! Siksi teemme niin, että otamme jo neljältä(tai siisä maissa, nythän on päivät pidentynyt) sisälle, koska silloin on jo pimeää.. ja pimeällä sudet alkaa metsästämään. Hui kauhia, kyllä. Yhdelle on anettu tappolupa, ja senkin saa tappaa jos se tulee meidän terassin kohtii. Eli vaikka se kävelis meijä pihalla sitä ei sasi tappaa .__.

Ja ei minulla ole mitään susia vastaan, ennen kuin ne tappavat kotieläimiä tai ihmisiä. Valitettavasti monien metsästäjien koiria on mennyt :(

Ja tuo susi on ihan erittäin suloinen. Ei ne kaikki ole noin suloisia :3. So cute, heh :D.
No, mutta saas nähdä pääsekö joku päivä ratsastamaan ;). Ja niin, olen tehnyt blogille uudenvuoden lupauksen ! Voisin alkaa panostamaan oikeinkirjoitukseen, ja muutenkin siihen, että teksi olisi siistiä :D. Kun en näitä jaksa koskaan läpi lukea ! :D No, ei tässä muuta moikka !
-Jassu

3 kommenttia:

 1. Meinki tallin lähel liikku susii, nii ei oikeen huvita lähtee pimeel yksin maastoon :D

  VastaaPoista
 2. Voisit tehä sit jtn erikoispostauksia yms. jos et tavallisia voi tehdä? (: ois kiva lukea! :)
  Tiedätkö muuten tekikö se Ida jolla on ne Eetu ja Pepe, niin uuden blogin? Kun vanha oli poistettu, ja oli kyllä mun mielestä kiva blogi lukea! :)

  VastaaPoista
 3. Joo voiihan tehä :) en vaan oikein keski kun kaikki kuvat katosi, siinä vanhan koneen mukana.. jos niitä laittelisin tai jotain :D Emmä tiiä, kai se teki tai sitten se vaihtoi jotain nimeä.

  VastaaPoista