maanantai 26. maaliskuuta 2012

mondayy


Hehee moi. Tänään oli vain Nowan liikutus, koska sain koulussa tekstarin Idalta, joka innoissaan(?) selitti kun hän voi tehdä meidä boksit, pistää vedet(ym), ratsastaa Namin, juoksuttaa Nowan. Olin ihan wtf, no annoin hänen tehä kaiken, mutta nowan halusin ratsastaa. Nami oli kuulemman mennyt tosi hyvin.
Itse menin tallille melko koulusta suoraan, pääsin kolmelta. Hain Nowan tarhasta pistin kuntoo ja menin kentälle. Alku ravailin ym. Väsäsin keskelle kenttää pienen kavaletit, jota mein Nowalla. Nowa oli tosi innokas. Se meni täyttäsataa, yritä sitä sitten pidätellä ilman vetokisaa. No istunalla hiljensin sitä aika paljon, mutta tässä huomaa, kuinka Nowa rakastaa esteitä. Nowa totteli kuitenkin hyvin. Vaihtelin laukkoja ym. Menin kavalettia vinoon. Vaihtelin suntaa tms. Olin tyytyväinen Nowaan, vaikka se kovaa menikin

Rakensin myös yhden 60cm pystyn joka oli korkein este mitä menimme. Sinäkin Nowa sai puraa energiaa. Nowa kuunteli paljon paremmin siinä, kuin kavaletissa. Otin myös vähän videota, mutta en nyt jaks ladata sitä. Täytyy yrittää myöhemmin :D Huomenna ratsastan molemmat hyvin, joten se on moro!
-Jassu

3 kommenttia:

 1. kuka tekee sun ponien karsinat? siis putsaa..

  VastaaPoista
 2. Äiti tekee, _vapaaehtoisesti_. Mut jos se sanoo ettei jaksa niin mä.
  Vittu jaajaa, kyl mä sitä oon ratsastanut. En niin raskaasti ! Kyllä ne sillon myös lomaili. Ja no lasketaanko toi hyppämiiseksi, tai ede sraskaaksi hyppäämiseksi. Enemmänki tekee hyvää lihaksille kun jumppaan. Ja tuo 60cm pysty oli 50 huomasin sen tänään ;) Hyppääminen suoraan on, että menemme 90cm- metrin ratoja kunnon treenillä. Muutama jumppahyppy ei ole pahaksi tolle;)

  VastaaPoista
 3. ps muutama jumppa hyppy.. hyppäsin ehkä kolme kertaa, sen näkee videolta, ota selvää ennen kuin tuomitset ;D

  VastaaPoista