sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Päivittelyä :D
Moi, on taas unohtunu tää blogin kirjoittelu. Mutta ei sitä jaksa kirjoittaa jos ei ole kuvia. Mulla ei nyt aina ole kuvaajia joten siksi ei ole kuvia. Nyt on sitten kuvia :) Milja oli lauantaina tallilla mukana, se vähän käveli nowalla ja ravsi. Mutta tosi vähän :D. No kerron vaikka lauantaista, Nowa meni hyvin. Menin sen sillai aika rennosti, mutta islti se joutui tekee töitä.. joo nyt ihmettelette et whaaaaat?!
No ihan sama :) Tein kaikkea mukavaa.

Namin juoksutin, kun meille tuli yht'äkkiä miljan kanssa kiire, mutta sitten ei ollut kaan kiire, joten olisin ehtinyt ratsastaakkin :/. No juoksutin puolitunia, että eiköhän siinä hyvin energiat lähtenyt :).
en tykkää katsoa ylös :Dsäädän :D

lyhennän.. mäki tota mun asentoo :) <3

Sitten vielä Namista kuvia, Milja jakso siitäkin napsia kuvia :D
Nii juu tänään ratsastin molemmat, nowan kanssa jockey tä.. Mulla oli ihan lyhyet jalustimet, niin lyhyet kun saa :D. Sit Nowa teki joku kolme jätti pukkii, mut en onneks pudonnu, hän innostus :)
Namilla menin hyvin :) Hän kyl liukastus ja sen seurauksena kompurois aika paljon, pelkäsin et kaatuu. Mentiin ihan rauhassa, hän meni varmaan sekasin jaloista :Dkarvakasa


 Loppuun söpö kuva toisesta koirasta tohvonista :) <3


MOIKKA!
-Jassu

2 kommenttia:

  1. oot liian iso novalle

    VastaaPoista
  2. jaahas :DD no tuskinpa.. vaikka lihapullalta näytäkin noi vaattet päällä. En kyllä oo liian pitkä tai paksu. Kukaan valmentaja vaan ei oo sanonut :p
    t. Jassuuu

    VastaaPoista