sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikko vierähtänyt

Oon, nyt ollu aika laiska kirjottelee ;D. Oon ratsastellu ja näin :)
En jaksa selittää, tää oli tälläi PIKAPIKA :D

-Jassu

11 kommenttia:

 1. mitä oot tehny poneilla nyt viikolla? maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstaina? mitä oot tehny nillää :)

  VastaaPoista
 2. en mitään :DDD ku nowa kopuroi kentällä niin paljon että en viitsi mennä, ettei se loukkaa tai mitään ;P vaikka ratsastus auttaisi sen sulamiseen, mutta syy tuli jo ylempänä, samoin nami
  t. jassu

  VastaaPoista
 3. ai. no entä edellisellä viikolla? onko kenttä niin paha?

  VastaaPoista
 4. SIllon ravailin ja laukkailin vielä, mutta otetaan siksi rauhallisesti koska jos se kompastelee niin se nowa voi loukata jalkansa näin vanhana ;p

  VastaaPoista
 5. entä nami? huonoja tekosyitä sulla.

  VastaaPoista
 6. etkö ole iidankanssa samalla tallilla? kumma juttu ko iida pystyy ratsastamaan kunnollisesti. no tulokset kertoo puolestaan. t. teidän molempien "tuttu" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkotatko mua? huoh, taidan tietää kuka sä oot, koitas nyt sitte hankkia elämä :D ja aika säälittävää jopa sulta kommentoida kaikkee paskaa aina anonyyminä... ;)

   Poista
 7. no ihan sama, sanotaan sitten näin mä olen laiska ja lomailen samoin ponitkin lomailee. Emmä valmennuksiin ja kisoihinkin ppääse niin miksi mun ponit sitten ei saa lomailla jos tahdon että ne lomailee. Juu Ida pystyy hyvin menemään, sillä on kaksi 'nuorta' heposta/ponia jotka on tarkempia jaloistaan.. ja nami nyt muuten vain on vähän nami on sekin 13 (joo ei kauhean vanha, mutta kerran meinasi kaatua, että).. mutta nowa poni kompuroi ja sai viime keväänäkin haavan kun lumet oli jo sulannut, mutta hokit oli ja jotain sättäsi ja samalla kompuroi.. meillä on poni jonka jalka voi mennä koska vaan niin emme nyt riskeeraa.. Ja nami, antaa sen lomailla kun ei se siitä villiinny, se onkin idalla yms eri asia kun ne käy säännöllisesti treeneis ja kisoissa ! Kun eine sitten kaudella pääse lähes ollenkaan lomailla! Kai niillä taukoa saa olla herranjestas sentään.. toinen on jo 19v !

  ps. jos olet tuttu puhu sitten nimellä! kun tiedät asiat niiin hyvin
  pps. en oo väittänyt että tä olisi kentän syy ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja idalla on vähän eri kuviot kun mulla! mä tunnen ponini ei ne lomasta pahakseen ota ;)

   Poista
  2. noniimpä. antakaa ihmisten tehä just niinku tykkää! sitä paitsi (no en tiiä mihin jassu tähtää) mut mullaki on esim viikon päästä kisat ni herranjumala tottakai mul pitää olla ponit hyvin liikutettu :D ja huoh koita sä anonyymi rauhottuu D:

   Poista
  3. no näillä näkymin en viel pääse mihinkää ku jeskol ei oo korttii nii antaa niiden olla ;p
   ku mul ei tosiiaankaan mitään oo nyt vielä ;p

   Poista