torstai 26. huhtikuuta 2012

Annan valmennus


Mooi, annan valmennus meni tosi hyvin. Menin siis Namilla ja Nowalla. Mutta jesko ei kuvannu sitä. Menin ekaan ryhmään Nowalla. Hän oli ihan innoissaan. Aluksi tehtiin sellaista, että mentiin pääty-ympyrässä voltteja parin esteen ympäri, ja sitten puolella sivulla eteen ja sitten kiinni ja voltti. Sen jälkeen alettiin mennä ympyrässä niitä pystyjä.
Oho unohdin rajata, no ihan sama. Sen jälkeen mentiin sellaista jumppasarjaa, näette videosta. Ja tehtiin sitten kaikki samat tehtävät Nowalla kuin Namilla. Menin isoissa renkaissa, poni kävi kuumana, mutta kylä se antoi kiinni hyvin :).Namikin meni tosi hyvin, olin sen kanssa jälkimäisessä ryhmässä. Pari kertaa se kielsi, ja tossa yhessä kohtaa näettekin kun se meinas kieltää, mutta pistin kannukset kylkeen, että nyt et kiellä. Ja sitten Nami loikkas :). Olin niin tyytyväinen namiin, se meni tosi hyvin.


Meni kyllä hyvin, Anna tykkäs :). Se luuli, että oltais menty jo kansallista metriä Nowalla. Kun Nowa meni niin hyvin. Myös se ajatteli, että olen Naminkin kanssa ollut kisoissa. Sanos, että mulla on oikea ote poneihin =)). Ja kaikkea muuta mukavaa =)!
no mooikka! :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti