maanantai 30. huhtikuuta 2012

Kisapostaus : Turku 29.4


Mooi ! :) En tehnyt eilen postausa, koska kisat kesti niin pitkään joten kuvaajat ei pistänyt kuvia vielä eilen. Ja jesko sääsi kameran kanssa niin en saanut videotakaan. Noh, herätys oli puoli seiskalta. Jesko teki meille patonkeja matkaevääksi. Ne oli tosi hyviä.
Sääsin kotona puoli tuntia, sitten mentiinki tallille. Siellä pistin ponia kuntoon ja tarkistin kamoja. Ida ja Eetu tuli meijän kyydillä ja tietty Tuitsu. Puoli kasin aikoihin lähettiin ajamaan kohti Artukaista.

Oltiin kasilta perillä. Mentiin näyttämään rokotustodistukset ym. Meillä oli hyvin aikaa joten mentiin kävelemään rataa. Rata oli helppo, ei mitenkään vaikea. Pelotteitakaan ei ollut lähes yhtään. Radankävelyn jälkeen mentiin ottamaan ponit pois kopista ja laitettiin ne kuntoon. Siinä sitten odoteltiin.
Mua jännitti tosi paljon verkassa. Ja radallakin. Sen näki mun ratsastuksesta. Sähläsin radalla omasta mielestä paljon. Joten paikat eivät oikeen osunut ja kaikki tapahtus tosi nopeasti.
Itellä oli huono fiilis radan jälkeen, koska mulla oli sellanen olo, että olisin vain repinyt ja potkinut ponia, sitten vaan taputtelin sitä, ettei ponilla ois mittää. Mutta ulkopuoliset sanoi, että ratsastin hyvin. Ja jesko sanos, että oon kyllä siistimmin ratsastanut. Mä vähän niinku tein kaiken mitä piti, mutta turhan nopeasti. Nowakin kuumus ja meni tosi kovaa. Tai ainakin tuntus :D. Mutta nyt näin jälkeenpäin ajatellut en mä sitä ollut repinyt ja tai potkinu niin paljon kuin kuvittelin.
  Äitikin luuli, että olen pudonnu ku olin niin surullinen, tai no pettynyt itseeni, poni oli super <3.

Voitettiin nowan kanssa sitten se 90cm :) Kanssakilpailijoita oli 72, joten ihan hyvin meni. Palkintojen jaossa, tai siis kunniakierroksella Nowa sähläs :DD,  se yritti jotain pukkejakin tehdä, sitten se pelkäsi TS
estettä.:D Mutta tässä kuvia :)

Huomenna mulla onkin sitten Namilla kisat (!!). Vihdoin äiti päästi mut kisoihin, ensin se vastusteli. Mutta sitten sanottiin että mennään 40/60cm, joka on siis namin kanssa ihan naurettavan pieni, koska pienin mitä se on kisoissa mennyt on 70cm. Onneksi äiti tajusi ettei siihen luokkaan ole mitään järkeä mennä, kun  se oli vielä pukuratsastus luokka. Joten siellä oli luokat 70cm ja 80cm niin mennään niihin. Taino, siellä sai valita kun oli 70/80cm ja 80/90cm. Niin valittiin noi ^^.
 Tänään vähän puunattiin Namia, koska se oli ihan mettäläinen, ellei sitä oltaisi siistitty. Namikin pääsee pitkästä aikaa.

Sunnuntaina onkin sitten Salossa kisat =). Niitä me sitten odotellaan.  Tänään menin Namin kunnolla ja Nowalla menin riimun kanssa. Huomenna Nowa saa vpn. Mutta joo moikka! :)
-Jassu

8 kommenttia:

 1. Noni sanoinhan et voitatte! :D mut onnee tosi paljon, ia super suoritus! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiitos =) Vaikka rata oli mitä oli :D Mutta virheistä oppii =)

   Poista
 2. Miten aluelupa suoritetaan? Ja onko sulla varustepostausta täällä? Ja ketä on jesko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän seuralla suoritettiin sillai, että oli aluelupa koe, ensin kuunneltiin 2h yhtä tyyppiä kun se kertos sääntöjä sitten suoritettiin koe. No ei mulla tavallaan oo varustepostausta, vaan sellai omat kamani.
   Jesko on siskoni Jessica. =)

   Poista
 3. munmielestä edellinen Banneri oli parempi
  ja onnee;)

  VastaaPoista
 4. Mistä oit ostanu noi nowan suitset, satulan ja Martsarin? Ihanaat!

  VastaaPoista
 5. Minni poni : okei :D mut kiitti :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, nowan omistajat on joskus ostanut ne jostain ja kiitti :D

  VastaaPoista