maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mondayy


Terrrrve, noi kuvat on muuten eiliseltä. Oli niin lämmin, että noi sai olla ilman loimia :) ! Joo no jos menen asiaan, Nowalla oli tänään vp ja Namin ratsastin kunnolla.
Menin jossain neljän maissa tallille, ja otin ponit sisälle, koska kaikki muutkin oli. Laitoin Namin kuntoon ja menin sitten selkään. Käveltiin alkukäynetä joku 10 min, kunnes otin ohjat käteen. Ratsastin Namia pohkeen eteen, nyt se ei ollut kauheesti pohkeen takana, siksi sainkin sen aika pian pohkeen eteen. Kävelin aika kauan, tein paljon voltteja, pohkeenväistöjä ja pysähdyksiä. Nami toimi käynnissä tosi hyvin.

Ravissa tein aika paljon samoja juttuja, kunnes Nami ihmetteli kentän vieressä olevaa kavalettia. No pistin vain sisäpohkeen kiinni ja pidin häntä  hieman taivutettuna sisään päin, silmäkulma oli vähän sisään päin, eli ei mitenkään paljon. No Nami meni kiltisti ohi, mutta kyllä hän siinä vielä seuraavan kerran sitä kattos, sama juttu vaan.

Nami totteli hienosti, kun olin ravaillut ja tehnyt käyntityöskentelyä niin nostin laukan. Vaihdoin suuntia, ja tein voltteja. Tempovaihteluja tein myös paljon. Kääntelin yms. Ratsastin Namia aika monipuolisesti tänään, tai siltä ainakin tuntui :D. Ratsastin sitä joku tunnin, koska samalla venasin, että kaverini menee vuokraamaan yhtä ponia naapuri kentälle, että näkisin vähän.

No kaiken jälkeen loppuravasin ja laitoin Namin pois. Kerrankin mulla muuten oli hyvää tuuria, ei satanut kun ratsastin, vaikka olikin harmaa sateinen päivä !!

Ton jälkeen menin katsomaan mun kaveria ja sitten lähinkin kotiin. Huomenna jesko ratsastaa Namia, ja sitten keskiviikkona onkin valmennukset.
No joo, ei tässä muuta, moikka ! :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti