maanantai 16. huhtikuuta 2012

Rentoa meininkiä - osittain


Heiii
Tänään napsin söpöjä kuvia poneista. No jospa menen asiaan, aluksi tein tallityöt, sitten hain namin. Nami oli niin söpö kun hän hörisi. Pistin sen kunoon ja menin kentälle. Nami oli aika virkeä, osittain. Hän jaksoi touhuta, muttei ottaa pohjetta vastaan ja tehdä töitä. Varsinkin vasenta pohjetta.
Kävelin aika kauan, että saan sen rentoutumaan jo käynnissä. Sain mä sen joten kutenkin renotutumaan ja menemään nätisti. Ravissa se meni hyvin. Tein paljon pohkeen väisötjä, voltteja ja muutta mukavaa. Nami kuunteli aika hyvin pohjetta siinä. Mutta laukassa, voivoi, se ei kuunnellut yhtään vasenta pohjetta. Tuntui kun pohje olisi vain ollut siinä vieressä vaikka kuinka yritin pohkeella painaa. No, ajattelin sitten ottaa jalustimet pois jos se tuottaisi tulosta, ei. No pistin jalustimet lyhyemmiksi jos se auttaisi, ei. Päätin lopuksi hakea kannukset. Laitoin ne ja sitten Nami tuli kuulolle. Sen jälkeen kun olin yhden kierroksen painanut kunnolla pohjetta kannusten kera nami alkoi kuuntelemaan. Sen jälkeen riittikin vain että painan pohjetta ihan normaalisti. Kun sen saanut kuuntelemaan loppuravasin. Päätin etten lopeta ennen kuin saan sen kuuntelemaan. Ja hyvä niin :).

Päästin Namin sitten tarhaan syömään päiväheiniä. Sen jälkeen hain Nowan, pistin kunootn ja ratsastin. Menin noin 30 min, koska se sai rennon päivän. Ravasin lähes koko puoltuntii, ja laukkailin pari kierrosta.
Nowankin päästin sitten takaisin tarhaan. S
Sitten putsasin kamat, koska ne oli tosi likaiset sen alvan jälkeen.


Niiin ja Jesko sai tänään pikku-e:en. Jeejee, nyt mulla on kuski. Niin ja ensi viikolla olisi Anna molemmilla. Noh ei tässä muuta moikka :) !
-Jassu

6 kommenttia:

 1. Mikä on pikku eee?

  VastaaPoista
 2. oon sama ano ku viimeks. ni itseasiassa oon menny nowalla :D ja hei sä oot ite niin onneton ratsastajat et sääliks käy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sitten voit puhua nimellä, koska olet taitava ratsastaja, eikä sinun tarvitse kirjoittaa anonyymina, vaan voin ottaa ratsastuksestasi mallia ;) voin myös selvittää, että kuka olet, jos olet mennyt sillä.

   Poista