torstai 5. huhtikuuta 2012

TOOOOOORSTAI!

Noheii! Tänään oli ns. kunnolla ratsastus part 2 ! Eli menin namin kunnolla tänään, menin gramaaneilla.
Oikeastaan graamanit sai roikkua kyllä aika löysänä. Tein voltteja, sitten esim nostin raviin ja aloin tekemään väistöjä yms. Eli tein paljon erillaisia tehtäviä.
 Menin myös puomeja ja vaihtelin laukkoja. Laukan vaihdot onnistuivat hyvin Namiponiksi. Se myös kuunteli paljon paremmin tänään sitä vasenta pohjetta, niinkuin eilen. Eikä se muutenkaan ollut pohkeen takana, vaan kulki reippaasti eteenpäin. Nami ei ole pitkään ikaan ole ollut näin hyvä. Nyt mää katselen jo jottain kisoja Namille. Mennään ehkä 15.4 alvalle seurakisoihin Namilla (!!), jos jesko saa pikku-e:n ennen sitä.  Ne on samana viikonloppuna kuin Ratun kisat, mutta toisiin Nowalla toisiin Namilla ;).
Huomenna me hypätään, molemilla

Nowalla menin ilman satulaa. Sen kanssa enimmäkseen vain laukkailin,ravailin yms. En tehnyt mitään ihmeellistä. Menin myös puomeja aina välillä. Mutta en kuitenkaan vääntänyt sen kanssa mitään koulua, vaan vähän rennommin. Vanhus tykkää, kun saa tehdä jotain erillaista.

Noniin, nyt näette pari kuvaa mun kisatakista jonka ostimme. Pikeurin takki. Ostin sen Reunokselta. Katsoin nettisivuilta Spooksin takkia, mutta sitä siellä ei ollut enään, eikä tule. Mutta tohon takkiin ihastuin heti, paljon kivempi mun mielestä kuin Spooksin. Toi sopis mulle, koska oli niin pieni. Hintaa tolla oli 239e, mutta saatiin se 215e :)!

Joo oli pakko heittää kisahousut, -paita ja kaikki päälle :D ! No, ei mulla muuta moi!
-Jassu

4 kommenttia:

 1. Siis toi kisatakkihan on ihan liian pieni sulle?? Tai Ainakin Näyttää Siltä Että Olisi Liian Pieni!!! (;

  VastaaPoista
 2. Siis Se Ei Ole Liian Pieni ! (;
  Sen Kuuluu Olla Tollanen.. ymmärrätsää ;)
  t.jassu
  nii oli siinä myyjäkin meinaan kattomassa ;) Toi oli yhestä kohtaa mulle vähän isokin ;p

  VastaaPoista