keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Annan valkku 30.5

Tänään mulla oli valkku molemilla poneilla. Nowalla ja Namilla. Tunnit olivat 17-18 ja 18-19. Menin ekalle tunnille Nowan kanssa. Nowa oli ihan innoissaa, taino hännellä oli vähän tyhmää energiaa, koska hän pelkäsi kaikkea minkä ohi menimme. Alkuverkoissa siis, kyllä se sitten toimi kun alettiin hyppäämään. Aluski tehtiin isolla ympyrällä puomeja. Jokaisen puomin jälkeen piti laskea raviin, mentiin tehtävää siis laukassa. Nowa ei ollut aluksi ihan kontrollissa, se painoi tosi paljon kädelle, ja vähän kuin jyräsi, mutta kyllä sain sen kuulolle. Toisessa suunassa samaa tehtävää laukassa, mutta puomin jälkeen käyntiin. Tässä kohtaa Nowa oli jo rauhoittunut ja hellittänyt suusta joten tehtävä sujui hyvin.

Tämän jälkeen tultiin pari kertaa ristikkoa jonka edessä oli ravi puomi. Sitten päästiinkin jo hyppäämään. Tultiin aluksi sellaista vihreää pystyä vasemmasta kierroksesta, sitten linjalle joka oli vasemassa pitkässä sivussa, ja sen jälkeen vesimatto.
Sen jälkeen menimme erillaisia linjoja, mutta en jaksa selostaa niistä koska ei ole kuvia, jesko meni silloin laittamaan Namia kuntoon. Menenkin rataan, aluksi menin 90cm radan sitten nostettiin johonkin vähän pääl metriin ?

Siinä on rata, toivottavasti saatte selvää :D 5 on siis vesimatto :D. Olen taitava piirtämään.Sitten pomppasinkin Namin selkään kun olin loppuravannut Nowan. Aloin heti verkkaamaan Namia, nami oli yhtä pölhö kuin Nowa, pelkäsi kaikkea mikäoli vieressä. Mutta sain Naminkin rentoutumaan kuten Nowan. Teimme samat tehtävät kuin Nowan kanssa. Nami oli paremmin kontrollissa puomi tehtävässä kuin Nowa. Teimme myös sellasita puomeilla että puomit laukssa sitten puomien välissä pysähdys ja peruutus.
Tämän jälkeen tulimme ristikkoa muutaman kerran, Kunnes aloimme hyppäämään pikku esteitä.
Ei namikaan kytännyt esteitä enään kun alettiin hyppäämään, verkassa piti vaan säätää.


Sen jälkeen mentiin taas näitä erillaisia linjoja, kunnes hypättiin rataa menin ensin 90-100 radan ja sitten meniin yksi linja vähän korkeampana, en tiedä onko niistä ees kuvia :D. Nami toimi radlla tosi hyvin, tai siis kuunteli hyvin. Venytettiin kepeästi samoihin kuin hevoset.

Olin tyytyväinen tänäseen. Annakin oli, nowan kanssa se sanoi että hyviä metrejä täytyy mennä ja että loppukaudesta voidaan mennä ihan kymppiä :D Ja namilla samat mitä ennenki :) Okkei, ei tässä varmaan muuta ole, moikka =)!
-Jassu

5 kommenttia:

 1. Mil tallil tää valkku oli? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunnistanu kyl yhtää xD Mut ei sen puoleenkaa, kun en oo koskaan ees käyny :D

   Poista
 2. kiva, meil piti olla tänää henkka siel ratul mut sit se yks muijja oli sekoillu ja oli antanu tän päivän annal :D mutjoo mä menin sit tarun valkkuu.. [x] khinost <: mut nii siis mikä se sun s-posti on, siis tän bloggeri tilin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaa, okei :D Sä taisitkin jo saada mun säpön :)

   Poista