torstai 10. toukokuuta 2012

Kuulumisia :)

Mooi, nyt tulee taas postausta, tästä ja eilisestä :) Eilen siis väänsin nowan kanssa kunnolla koulua, tein paljon erillaisia tehtäviä. Niin menin siis ilman jalustimia.Tein laukkassa tiukkoja teitä ja kaarevia, paljon voltteja, käyntiin siirtymisiä tms.
Namilla meninkin rennommin, sanotaan näin, että ravissa ja käynissä keskityin mutta laukassa menin rennommin. Menin puomeja, sitten vikassa laukass aputosin namilta :DD. Olimme siis vaihtamassa laukkaa, mä olin kevyessä istunassa ja kääntymässä oikeaan, mutta sitten kennänreunassa oleva talikko kaatus ja nami kiito laukkaan toiseen suuntaan, no nousin heti ulos, ja ida sattus olla just siinä niin otti namin kiinni. Nousin takaisin selkään ja laukkasin sen kaatuneen talkionvierestä pari kertaa ettei nami luule että jos hän pudottaa nii pääsee helpomalla :)
Että sellai päivä :)

Tänään ratsastin Nowan kanssa ensin. Menin sen kanssa agilityä, ja tein monimutkaisia tehtäviä :)
Että niissä piti keskittyä ja olla koko ajan tarkkana. Nowa toimi tosi hyvin, tein myös paljon erillaisia esteitä.Tässä parista kuvia

Siinä joitain, ei nowa noita kauheesti kattellu, koska ne ei oo kuitenkaan niin ihmeellisiä. Mutta yensä ei hypätä tollasia niin siksi :)Noissa tehtiin paljon erillaisia tehtävä, esim joissain piti mennä enemmän eteen joissain taas tarvis otta hyvin kiinni. Nowa toimi tosi hyvin, lopuksi menin vielä ilman jalustimia, noi radassa.


Namin juoksutin hyvin remelillä. :)
Huomenna tulee taas postausta :) !!
-jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti