sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Laakso Pony Event 12.5

                          
Moi, oltiin eilen Laaksolla kisoissa, mutta en eilen kerennyt tekemään postausta. Meillä oli herätys neljätä, mentiin tallille varttiavaille viisi. Annettiin poneille aamu rehut ja heinät pistettiin heinäverkkoon. Harjasin ponit ja pistin ne matka kuntoon. Lähtö oli puol kuudelta, haluttiin varata kunnolla aikaa pysähdyksiä ja muita varten. Matka meni mukavasti. Pysähdyttiin kerran vessaan ja ostamaan pulla tms.
Perillä oltiin kaheksalta, tai no vähän vaja.  Ponit olikin matkalla syönyt kaikki heinät. Odoteltiin siinä, kunnes laitettiin poni kuntoon.
  Lähdin 11 Namilla. Verkkasin sen hyvin ja se olikin tosi hyvä verkassa, kuunteli mua hyvin ja laukka pyöris. Rata oli super hyvä, Nami kuunteli mua tosi hyvin. En ratsastanut aikaa, joten en kääntäny mistään tiukista kohtiin. Juu uusinta videolla on ihan surkeasti kuvattu, kun jesko jännitti ja kuvasi välillä taivasta ja välillä ponia sitten taas jotain tuomaritornia ym :D. Ja eikä jesko tarkentanut kunnolla.
Olin ihan varma etten sijotu Namilla, koska siellä oli paljon poneja jotka menivät täyttä ja ratsastivat oikeasti aikaa, mutta kiva yllätys olikin, että sijotuin 10 :). Sain siis vihreän ruusukkeen ja heppanameja.
Laitettiin Nami sitten koppiin tai pistettiin se koppiin heti radan jälkeen :). Katottiin pikkuponi cuppia.

Nowa pistettiin kuntoon jossain pikkuponi cupin keskivälissä. Nowankin verkkasin hyvin, Nowakin toimi kivasti. Radalla se oli virkeä, joka oli kiva juttu. Rata meni hyvin, uusinassa mun piti kääntää trippelille ennen yhtä pystyä, mutta Nowa teki niin ison hypyn okserille niin en voinut kääntää, pistin siis vaan pohkeen kunnolla kiinni. Trippelin jälkeen otin liikaa kiinni jonka syystä Nowa pudotti pystyn. Oma mokani siis. Olin kuitenkin tyytyväinen Nowaan, lähettiin sieltä sitten heti pois, koska ei jaksettu enään jäädä :D. joo tossa videossa on taas ihan huppu kuvaus toi uusinta

Käytiin syömässä ABC.llä kun tultiin kotiin päin :)

se sekoili :DD ei me missää veden pääl ajeltu :Dxd
nojuu, ei tässä varmaan muuta moikka :)
-Jassu

4 kommenttia:

 1. Kui nowan turparemmi on aina vinossa??
  ja hyvä hyvä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suitset on niin vanhat, että on tainnut tuo alaturpis löystyä, ja jos tehdään lisää reikiä niin suitset menee ihan vinoon koska ne reijät tulisi niin ylös :D

   Poista
 2. Kuinka pitkä sä oot ja minkä ikäinen ;))

  VastaaPoista