maanantai 21. toukokuuta 2012

Luvia alue-este 19.5


Heissan, lauantaina oli siis kisat Namilla luvialla. Menin siellä 80cm ja 90cm. Saavuimme kisapaikalle joskus 10 aikoihin, siellä olikin juuri 60cm käynnissä. Jännitin aika paljon (jälleen).. no 60cm menikin aika nopeasti ja päästiinkin jo tutustumaan rataan. Rata ei ollut vaikea, tosi kiva :)

80cm verkassa huomasin, että nami kyttää kaikkea, hän keksi kaikkea pelttävää, no pysyin itse rauhallisena enkä kiinnittänyt huomiota niihin mihin se kyttäsi. Radalla hän alkoi stoppaamaan 3 esteelle, jonka alla oli sellainen harmaa muuri hökötys. No käytin tässä kohtaa raippaa, että sähän meet yli, ja niinhän se meni. Mutta tämän seurauksena aloin itse himmaamaan, mutta olin kuitenkin tyytyväinen rataan. Nami oli vähän sellainen kun Annan treeneissä, että välillä eteen ja sitten hän onkin laiska. Oltiin Namin kanssa sitten toisia, joka oli ihan kiva juttu =).

Jälki-ilmoittauduttiin 90cm, jännitin sitäkin aika paljon. Nyt keskityttiin verkassa enemmän, että saadaan kunnon laukka, samanlainen kyttääjä se kuitenkin oli siinä ysikympissäkin. No rata meni ihan hyvin, pari  askelta ei sopinut, mutta yli kuitenkin päästiin. Taas hän yritti stopata samalle esteelle kuin kasikympissä, sain kuitenkin yli. Hän kattoi myös nelos estettä. Päästiin kuitenkin yli.  Ja mukava yllätys oli, että tässäkin sijotuttiin, vaikkei ratsastettu aikaa. Oltiin 8.

Olin ratojen jälkeen tyytyväinen, koska sain Namin yli vaikka se yritti temppuilla tms.tää oli hänestä pelottava :Daamusta :D
Mutta ok moikka =) !
-Jassu

8 kommenttia:

 1. Mikä kisatakki sul on ja paljo maksanut? :)

  VastaaPoista
 2. Katottiinki äidin kans et komeesti pistit Namin siitä 'pelottavasta' muurista yli vaik poni koittikin vastaan pistää :---D Onnee kans sijotuksista! :)

  VastaaPoista
 3. Sä ratsastat niin hirmu hyvin! Sulla ei oo kyllä mitään helppoja poneja (ainakaan sen perusteella mitä näin Namista, kun se oli kerran joskus kaukana menneisyydessä Jeskon kanssa Annan valkussa :D) Toisin kun jotkut vaan kaahaa niillä poneillaan, eivätkä osaa yhtään ratsastaa. Mutta sun ja ponies meno on kyllä niin kivaa kateltavaa :))!!

  VastaaPoista
 4. onks noi huput poni vai Cob???
  ja onnee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä oo ihan varma :D täytyy kattoo, ainakin liian isot korvista namille.. :DD

   Poista