tiistai 1. toukokuuta 2012

Namilla estekisat 1.5Moi :) Tänään oli siis kisat namilla, vihdoin. Mentiin siis 70cm ja 80cm. Kisat alkoivat 12, ja ekassa luokassa oli lähtiöitä 37 joten ei ollut mitään kiirettä,  heräsinkin vasta 9.
No mentiin tallille kymmeneltä, tai vähän yli, ja lähtö oli varttia vaille 11. Oltiin silti tosi ajoissa, kello oli vähän vaja 12 kun oltiin perillä, ja ekassa luokassa meni tosi paljon aikaa.

Verkkasin namia pellolla, jossa sai ratsastaa joten nami rauhottui hyvin. Tutustuin nyt yksin rataan ,kun en ole sitä vielä tehnyt :D. Otimme myös pari verkka hyppyä, Nami oli tosi hyvin kuulolla. Ei säätänyt turhuuksia. Lähdin 13 seittemässäkympissä. Rata oli hyvä ja en säätänyt turhia. Ainut oli se vika, unohdin 'nostaa' ponin välissä, joten se tipputti. Kuitenkin musta 70cm meni tosi hyvin :).
(Tarkennus on videossa mitä parhainVarsinkin kun tuli bloggerin kautta, kone sekoilee..)

80cm olin kolmas lähtiä. Ei verkattu kauheesti, koska olimme verkannut siinä 70cm. Nami oli tossakin hyvin kuulolla. Teki kaiken mitä käskin. Ite jännitin vähän enemmän. Mutta rata oli silti siisti. Uusinnassa tuli yksi tiukka kurvi, siksi se menee mun osalta vähän huonosti, koska en tajunnut että nami kääntyy niin näppärästi :D. Mutta muuten rata oli tosi hyvä. Oltiin siis kolmansia 80cm. Jäi hyvä mieli näistä ekoista kisoista, saatin tuomarilta kehuja =).


2 kommenttia:

  1. Millä tallilla noi kisat siis oli? Kauheen tutun näkönen paikka :D ja onnee!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli teerisalossa :) Oisko se ollu joku Teerisalon Tila :) Kiitos ::)

      Poista