tiistai 15. toukokuuta 2012

Ponini on läikikäsOtsikko on mitä parhain :D. Se oikeastaan viittaa siihen, että kun nowalla ja namilla lähtee karvaa niin vaan osasta kohdasta oon saanu sen kokonaan pois. Tänäänkin harjasin tosi paljon niitä.
Okei, menin tallille joskus kahden aikaan puol kolmen? Otin Namin heti sisään ja aloin harjailemaan. Siltä ei lähtenyt enään kauheesti karvaa, mutta lähti kuitenkin.
Ratsastin Namin hyvin, se kuunteli apuja hyvin paitsi vasemalle pohkeelle se oli vähän nihkeä. Sain sen kuitenkin toimimaan. Ravissa teimme paljon erillaisia tehäviä.
Laukassa en niinkään keskittynyt muodossa pysymiseen, vaan siihen että miten nami toimii muutenkin, tein paljon kääntelyitä ja katsoin kuinka nopeasti se toimii apuihini. Hyvinhän se meni.

Nowalla oli 'leikki'-päivä. Teimme kaikkea hauskaa sen kanssa. Nowalla pitää nykään käyttää takajaloissa buutseja, koska se polkee toisella takajalla toiseen takajalkaan, niin emme halua mitään suuria haavoja sinne. :)

No huomenna on Annan valmennus Namilla, ja nowalla meen kunnolla/juoksutan. En tiedä vielä. Siitä tulee oletettavasti postausta videon kera.
moikka!
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti