maanantai 28. toukokuuta 2012

Pori 27.5Heii =) Oltiin eilen kisoissa Porissa. Oltiin porissa menin molemmilla poneilla. Varattiin matkaan aikaa reilusti. Paikan päällä näytimme ponien paperit. Meillä oli koirat mukana joten Jesko lenkitti niitä, kun mä kävin vaihtamassa kisavaatteet, sitten mentiinkin pistämään Nami kuntoon. Pian pääsinki jo tutustumaan rataan. Rata ei ollut kauhean vaikea. Uusinnassa oli kuitenkin ihan kivoja kääntelyitä. Arvostelu oli siis 367.1
Lähdin kolmantena. Ehdin verkata Namin hyvin. Ja se oli verkassa hyvä. Ratakin eteni musta hyvin.
Nami toimi hyvin ja paikat tms sujui hyvin.
Oltiin sitten toisia siinä luokassa. Olin tyytyväinen :).

Lähdin 90cm ekana Namilla ja Nowalla vika poni. 90 rata oli kanssa kiva. Verkkasin Namin siinä, ei se tarvinnut kauheesti verkkausta. Ratakin oli hyvä. Uusinnassa mulla lähti jalustin joten hidastin vauhtia vähän siihen sarjalle. No siinä sain varmaan jalustimelle, sarjan jälkeen korjasin jalustimen kokonaan jalkaan joten vauhti hidastui. No rata oli kokonaisuudessa hyvä =). Jännitin vähän sitä yhtä 'muuria' (?se oli seillä alla harmaa mötikkä) koska luvialla nami kyttäsi sitä pientäkin, mutta kyllä me yli mentiin.

Heti kun olin hypännyt menin Nowan selkään. Lähdin verkkaamaan. Nowa ei onneksi tarvinnut pitkää verkkaa. Rata oli hyvä, Nowa oli vähän innokas. Hän lähti uusinassa parille esteelle tosi kaukaa, mutta onneksi Nowa venyy. Olin tyytyväinen siihenkin rataan. Olin sitten ensimmäinen Nowalla ja toinen Namilla, eli tuli kaksoisvoitto. =)

No vietiin Nami sitten koppiin tai vietiin se heti kun olin hypännyt nowalla sen 90. Kun Nami oli jo kopissa niin Nowa oli itse kävelemässä koppiin =D. Hän oli siinä vapaana sitten hän käveli lastaus sillalla ja oli menossa sisään :D. Ei päästetty häntä kuitenkaan koppiin.

Metri oli kanssa kiva. Mutta radalla unohin radan ekan esteen jälkeen. Kähdin väärään suuntaan. No kun tajusin sen latoin äkkiä hanat auki. Koska luokka oli aikaratsastus luokka. Rata oli hyvä, yksi putos. Koska Nowa oli tosi innokas enkä saanut sitä tarpeeksi takasin.
Olin tietty pettynyt, koska lähdin värään suuntaan :D.
No nyt kun katoin tuloksia olisin ollut toinen jossei olisi pudonnut, vaikka KIERSIN! :D
Mikäköhän mun aika olis ollu jos en olis kiertänyt, enkä tiputtanut ?

No kyllä me ihan hyvillä mielillä lähettiin kotia kohti =). Eikä tässä ole muuta asiaa.
okei moikka ! =)
-jassu

2 kommenttia: