tiistai 8. toukokuuta 2012

Salo 6.5

Moi, eli video tulee taas bloggerin kautta koska youtube ei suostunut toimimaan. Joo, kerronpa nyt salosta, oltiin siis sunnuntaina kisoissa, menin 90cm ja 100cm. Herätys oli siis puol seittemän. Oltiin puoltuntia kotona ja sitten mentiin seiskaksi tallille. Annoin Nowalle rehut ja heinät pistettiin heinäverkkoon. Harjailin ja pistin Nowan kuntoon. Puol kasi lähettiin ajamaan kohti saloa, parin kisahoitajan ja jeskon kanssa. Oltiin ysiltä perillä, koska käytiin tankkaamasa ym.

Siellä näytettiin paperit tms. Käveltiin rata, ja sitten pistettiin poni kuntoon. 90cm rata ei ollut mikään vaikea. Tosi helppo. Lähin joskus kymmenentenä.
Rata meni 9 esteeseen asit hyvin. Katoin hyvin paikat ym, mutta sitten laskin ysin kasiksi, ja radalla aloin etsiä 9 estettä, joten unohin kääntää yhestä kohtaa ja keskittyminen meni muutenkin. Onneksi tajusin, että olin hypänny jo ysin ja tajusin mennä 10. Menimme siihen vinosti ja laukkoja vaihdellen, koska se keskittyminen meni. Sarjakin meni vähän huonosti, mutta olin kuitenkin tyytyväinen 90cm alku rataan. Nowa kuunteli hyvin ja oli pohkeen ja ohjan välissä. Tultiin kolmansiksi. Oli musta ihan hyvä suoritus, kun mä kuitenkin toilailin. :D.

No sen jälkeen olikin joukkue cupin vuoro, luulin meneväni 80cm, koska lähtölistoissa mun jälkeen oli vielä paljon poneja joiden tiesin menevän 80cm. Joten oletin munkin menevän. Olimme siis kysynyt seuralta saanko mennä sen metrinä, eikä me oltu varmoja, että onnistuiko se. Siksi tilanne oli niin sekava. Olin siis verkannut 80cm varten ja suunnitellut tiukat tiet ym, olin odottamassa jo radalla vuoroani, kunnes mulle tultiin sanomaan, sä meet metrin. Oli iha, et täh :D. No äkkiä verkkaamaan metriä varten.
No metri meni hyvin, meillä tuli kaks alas, koska unohin nostaa Nowan parille pystylle joten se oli niin matalana niissä niin etujalat tiputti. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen metrin rataan. :)

Tässä kuvia :)


tää este putos :D

Seuraavat kisat on hesassa, siellä on se pony event. Sinne lähtee molemmat otukset. Nyt oon ratsastellut nää pari päivää namia kunnolla, ja nowalla eilen rennosti ja tänään sillä oli vp.
Mutta nähään <:
-jassu

2 kommenttia: