perjantai 18. toukokuuta 2012

TalleiluuMoikka, meillä oli tänään koulua, ois voinu olla tänäänkin vapaata..mutta menin siis joskus tunnin päästä kun pääsin koulusta niin tallille. Ratsasin Namin kunnolla. Menin gramaaneilla, Nami oli tosi hyvä. Gramaanit sai roikkua löysinä. Tein aluksi käynnissä paljon voltteja, pysähdyksiä ja pohkeenväistöä. Ravissa tein myös paljon monipuolisia tehtäviä, en osaa selittäää niitä, koska ne on jotain mun oma säätämiä. Mutta pyrin tekemään paljon voltteja, pohkeenväistöä ja kaikkea tollasta. Nami kuunteli hyvin mun pohjetta. Takajalat toimi ja poni oli muutenki super. Laukassa menin paljon ympyrässä ja tein tempovaihteluja, tein myös siinä paljon voltteja ja eri kokoisia. Ratsastin Namia joku 45min.
Namin ratsastuksen jälkeen menin Empun (emppu on siis eräs meidän tallillainen joka tuli 22.4 meidän tallille) kanssa maastoilemaan Nowan kanssa. Emppu tuli tietysti selmalla (hevosellaan) ja käveltiin marjannen ratsastus koululle ja takas. Matka oli siis joku 1.5 - 2 kilsaa, eli edes takas 3 kilsaa tai neljä. Nowa sai siis kunnon kävely lenkin. Äitikin päästi mut maastoon koska Emppu on aikuinen, se päästää mut vaan Jeskon ja aikuisen kanssa maastoon :D. No ratsastuksen jälkeen laitoin Namin mössöt ja heitin Nowan vielä ulos.
Pyysin äitin hakemaan koska kaikki namin varusteet piti kuljettaa kotiin, enkä saanut mitään satuloita tms pyörällä :D. Kotona putsasin niitä ja ne on nyt traikussa. Napsin myös 'taidekuvia' :D (kaksi ekaa ei oo mittää taidekuvia :D)friikki <3 :D:D
no, ei tässä muuta moikka ! :)
-Jassu

1 kommentti: