torstai 17. toukokuuta 2012

Turku 17.5 100cm


Mooi, oltiin tänään sis alue kisoissa artukaisissa. Menin 90cm ja 100cm. Kisat alko 9. Aamulla/yöllä oli satanut joten pelkäsin pahinta kentän suhteen, mutta ei se ollut niin paha, kuin kuvittelin.
Joitakin järjestelyjä oli jo tehty Maljaa varten. No jos menen asiaan. Lähdin neljäntenä 90cm, siinä oli 5 ponia. 90cm rata oli omasta mielestä hyvä, radat oli tekniset (tai niin sanottiin) mutta musta ne oli aika helpot :). Juu, nowa lähti 90cm uusinassa vähän käsistä, sen takia en saanut sitä käännettyä tms. Joten päätin, että jossen saa käännettyä pistän pohjetta enemmän kiinni. Valitettavasti ei ole videota Jesko oli olevinas kuvannut mutta painoi kameran päälle vasta kun se loppui.
No oltiin 5 ysikympissä, ihan hyvä suoritus hevosten joukossa :)


lähtikö kaukaa??

Metriä jännitin aika paljon, niin kuin aina. Jännitän aina paljon .. Metrin rata oli musta hyvä, vaikka viimeinen tippus. Olin jo radan kävelyssä kattonut sitä pystyä, että jos en nosta ponia kunnolla se tiputtaa, ja valitettavasti yritin nostaa ponia liian myöhään joten etujalat tiputti. No oma moka. Nowa oli kuitenkin tosi kiva :). Pistettiin poni koppiin (niinkuin 90cm radan jälkeenkin), ja mentiin vielä hetkeksi kattomaaan. Juteltiin parin tyypin kanssa kunnes lähettiin kotiin.
Kotona laitettiin nowa vielä ulos. Ajattelin, että tulen tallille myöhemmin, koska olin kylmissäni ja läpi märkä niin ennemmin ratsastan/juoksutan Namin myöhemmin. Niimpä tein menin myöhemmin juoksuttamaan namin, kun olin kotona syönyt ja käynyt suihkussa ja ollut hetken kotona. Tallille on niin lyhyt matka että poljen viidessä minuutissa sinne.

Yli huomenna (lauantaina) on sitten Namilla kisat Luvialla. Kyllä kisoja riittää. Meen varmaan Sunnuntaina kattomaan turun maljaa, oikein heppapainotteinen viikonloppu :D. Mä myös kelasin, että kun Turussa on Kenraali malja joka on vaan (joo vaan ja vaan) 135cm tietty AM5 uusinta mutta, jos ois oikein taitava ratsastaja ja hyvin ponnaava poni joku poniratsukko vois osallistuu siihe. Koska poni EM:issäkin mennään 140cm. :D Olen fiksu tiedän :D. No joo onhan se kunnon korkeus koska uusintahan olis 145cm.. joten emmä tiiä, tätä olen tässä vaan miettinyt, mutta moikka:)!
-Jassu

4 kommenttia:

  1. Mun poni hyppäs pari vuotta sitten ton Turun maljan ja voitti, mutta ei kyllä sillon kisannut ponina vaan edellisellä omistajalla meni "hevosena" jos ymmäsit :)

    VastaaPoista
  2. Tais olla -08, -09 tai -07 :DD mut pointti oli et saattaa sielä ponejaki olla ;)

    VastaaPoista