keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Annan valmennus 13.6


Moi, tänään oli Annan valmennus. Mentiin sinne pelkällä Namilla, ettei Nowalle tuu liian raskaaksi.
Olimme vikassa ryhmässä, eli kello 19.15. Tulimme sinne ihan hyvissä ajoin, vaikka muut olikin jo verkkaamassa :D. Mä siinä verkkailin ja kerroin Annalle miten on mennyt. Anna oli tyytyväinen tosta kympistä jonka Nowalla menin, ja Namin kanssa siitä metristä.

Aluksi teimme verkka hyppyjä isolla pääty ympyrällä. Toisessa päässä oli puomi-4 askelta -kavaletti- 4 askelta- puomi, sen jälkeen raviin ja alettiin tekemään etuosan käännöksiä, kunnes taas laukka ja puomi homma. Se ei oikein mulla ja namilla onnistunut, koska Nami vaihtoi koko ajan laukan vääräksi. Tultiin siis tota tehtävää todella kauan että saatiin Nami vaihtamaan. Ja toiseen suuntaan se vaihtoi hyvin.
  Tämän jälkeen tultiin kavaletti-1 askel-ristikko-1 askel - kavaletti. Anna sanoi, että moni heppa oli kytännyt sitä tänään, ja tietysti Namikin sitä ihmettelin, pistin vain pohkeen kiinni, että nyt mennään!
Jumppasarjan jälkeen käännettiin vasemmalle ja mentiin sininen pysty ja seitsemän/kaheksan askelta ruskealle pystylle. Nami tuli ne ihan hyvin. Tulimme myös jumppasrajan ja veden.
  Jumppailun jälkeen tulimme sarjan ja siitä kaareva linja vedelle. Nami oli jo kerran veden mennyt, mutta annoin Namia vähän valua alas niin se kielsi. Tulimme uudestaan ja hyvin meni.

Tämän jälkeen tultiin rataa jota en jaksa selostaa. Ensin rata meni niin ja näin, tempovaihteli ja paikat olivat huonot. Kun tultiin uudestaan meni paljon paremmin. Nami oli koko ajan vain menossa vasempaa laukkaa, mutta kun ei se saa! Ärsyttää, kun en osaa 'käyttää' vasenta pohjetta niin hyvin, niin Nami aina pääsee valumaan vasemalle. Ja kun minulla on tunne, etten saa pohjetta kiinni alan ottemaan jostain ihmeen mielijohteesta sitä ponia kiinni, vaikka pitäisi vain yrittää painaa pohjetta kiinni! Todella ärsyttävää. Onneksi sain jalan paremmin kiinni toisessa radassa. Tulimme yhen okserin uudestaan, kun toin sen liian lähelle, mutta muuten olin tyytyväinen :)


Anna jää nyt äitiyslomalle joten Annan valmennukset jatkuu vasta syksyllä :) Mutta anna sanoi, että olen kehittynyt paljon siihen verattuna kun aloitin käymään siellä. Ja olen alkanut luottaa enemmän Namiin, eli kun jännityn Namin kanssa niin mun ratsastus ei kuitenkaan muutu, ja huomaa että kun olen nyt käynyt kisoissa niin nekin ovat muo kehittänyt :)
Nyt siellä alkaa käymänä joku Janni tai Janna niin käydään varmaan sen valmennuksissa, ja jos saadaan aina Sannalle ryhmiä niin tietysti sinne.

Okei, moikka :)!
-Jassu

8 kommenttia:

 1. huomaa että et osaa ratasstaa koska aina kun meet nowalla tulee puhtaita jne ja heti ku on vaikeempi poni alla, nami, et saa tuloksia. se on vaan totuus jonka tietää jokainen, ilman sitä että tääkin kommentti menee roskikseen. olet myös liian iso namille, kuvistaki huomaa. btw miks jäät jälkeen, arvaa tuntuuko ponista kivalta kun revit sitä aina, ei ihme että se kieltää...

  VastaaPoista
 2. haha selvä :D Jos katsotaan nami on tuonut joka kisasta ruusukkeen (jos luviaa ei lasketa) juu ei tule tuloksia ;)
  enkä jää jälkeen läheskään joka kuvassa, ja liian lihava en ainakaan namin selkään ole.. eikä kukaan valmentaja ole asiasta maininnut, varsinkaan sillai että se ponia häiritsisi

  kateelliset :)

  VastaaPoista
 3. en puhunut lihavuudesta... ja niin se on ollut sellasta alkuhuumaa, katootanpa nyt vaan mihin toi lähtee menemään... kateellinen? sä tuomitset ihmisen näkemättä tai tietämättä siitä mitään....

  VastaaPoista
 4. Alkuhuuma.. pöh, nami ei mene vanhoilla bensoilla hetkeäkään. Sinä tuskin tunnet ponia, luulen että me tunnetaan se, kun se on 7 vuotta meillä ollut. Jaa, yhtä kieltoa ei saa tulla taikka hylättyä ? Jos meille ei tulisi niitä sanoisit Namia automaatiksi.
  Kyllä me voidaan katsoa aletaanko me pärjätä namin kanssa ! :)

  VastaaPoista
 5. onks siulla jottain jätkää kiikareis? ;) ookko nää koskaa seurustelluun, nyt vaik vuuen sissää ?? ;)) mikset nää kerro koskkaa ittestäs mittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä ole nyt kiikarissa.. tai no pari iha mukavaa tyydii : ), mun njääh.. ja sitten oon seurustellu, en tosin vuoden sisällä.. koska en oo kauhee seurustelu tyyppii :D koska tää on hebbablogi, en haluu kertoo tänne mittää mun henkilökohtasii asioi..

   Poista
 6. Hei! Sinulla on haaste:)
  http://iidakeranen.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

  VastaaPoista