tiistai 3. heinäkuuta 2012

Olipas taukoa

Terve, ollaan tultu jo takasin tai tultiin jo viime maanantaina. Koska loma ei ollut kauhean pitkä. Täytyy myöntää että kivaa oli :--). Paikka missä oltiin oli tosi ihana lähellä merta, ja sellainen pieni merenranta kaupunki :). Mutta kun olimme siellä ohessa vaan lomailemassa, koska veljeni ajoi kisoissa niin en ollut koko aikaa lomailemassa, varsinkin kun nikken tiimissä oli aika hyvännäköisiä poikia. Siksi mun olikin joka päivä päästävä sinne radalle missä nikke ajaa :D. Okei ehken selitä siitä :D

Olen ratsastellut nyt poneja normaalisti ja eilen oli Sannan valkku. Mun piti mennä molemilla, mutta pikku Nami-poni on pipi. Hän ei pääse kisaviikollekkaan. Hänellä taitaa olla flunssa.
Joten pelkkä Nowa poni tulee ypäjälle. No jos siihen valkkuun

Aloitimme sileällä työskentelyllä. Teimme ravissa ilman jalustimia takaosan käännöksiä, Nowa toimi tosi hyvin. Teimme sitä molempiin suuntiin aika monta kertaa. Sitten menimme laukassa pikkuista ristikkoa ympyrässä ja aina välimatkat takaosan käännöstä sitten suoristus ja ristikko ja uudestaan. Tätäkin molempiin suuntiin.

Seuraavaksi tulimme pystyä joiden välissä oli 5 askelta. Aluksi tulimme vain kaksi pystyä ja pysäytimme ennen kolmatta pystyä. Nowa pysähtyi hienosti. Sen jälkeen tulimme ne putkeen.

Tämän jälkeen tulimme puomi-kolmeaskelta-pysty jossa on ne viuhkat, sitten kaareva linja ja puomi-kaksiaskelta-okseri jossa on ne viuhkat :D Hyvät selitykset mulla. Nowa toimi kivasti. Hän oli kylläkin vähän villi.

Ja sitten tulimme joitakin pieniä ratoja, tässä nyt kuvia vaikka ne ei ole kauhean hyviä :D Ja niitä ei ole paljoa, läheskään mistään tehtävistä.Nowa loikkis super hyvin :) Oltiin muuten lauantaina kattomassa finnderbyä, ostettiin sieltä toi harmaa satulahupa ja tohon sopivat huput =)

Okei ei täs muuta moikka!:)
-Jassu

26 kommenttia:

 1. onnea nyt olet saannut nowan pilalle. ypäjän kisatulokset kertoo paljon. itse intoilit ja nowalla oli niin selättömiä hyppyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nowa ei ole pilalla. Aina sekään ei jaksa olla tykki, varsinkin jos siihen on syyt mitä et edes tiedä ;). En kuule jaksa selitellä sulle paremmin :)

   Poista
  2. ainiin, jos näit mut siellä mikset tullut heti sanomaan mulle kasvotusten? Siel olis ollu hyvin aikaa!

   Poista
  3. kerro toki syys :D

   Poista
  4. Olisit tullut siellä ypäjällä kysymään, niin voisin puhua. Enhän mä 'tuntemattomille' puhu.

   Ainiin nowa on ollut jo kauan pilalla, pilasin sen jo kun nousin ekan kerran selkään :)

   Poista
  5. juust.. no katotaan kemiön jälkeen kumpi oli oikeessa..

   Poista
  6. et keksinyt muta ? Miten jaksat piinata ihmisiä ? Mun blokiinin heti kun olin vastannut tuli jo seuraava, sulta.. Onko sulla muuta elämää kun haukkua ja valittaa? Omat asiasi taitaa olla huonosti, mulla ei tulis ikinä mielenkään mennä haukkumaan jotain tyyppiä blogiin anonyymina, taikka muutenkaan. Voin sanoa kriteereitä, mutta sanon nekin sillain ettei kenellekkään tuu paha mieli, eli niissä kommenteissa on aina jotain hyvää.

   Säälittävää.. mihin maailman ihmiset on menossa..

   Poista
  7. satuinpaha vaa kattomaa ja itte olit kommentoinnu 5min sisää että kenellähän täällä sitä elämää ei oo. en piinannu sua ilmoitin vaan asiani ja johon sä et pysty sanomaan mitään syitä. ypiksellä en tullu juttelemaan koska olit jo mennyt pois ja en löytänyt sua enää.

   Poista
  8. sitte vielä että miten sulle voi tulla paha mieli jos et edes ole mukamas pilannu ponia? eikö tämmönen joutaisi omaan arvoonsa ;)

   Poista
  9. Ehkä mää mun blogia tarkistelen vähän väliin :DVoin olla kaverilla ja saamaan aikaan tzekata kännykästä että onko tullut kommenttia ;)

   En ole sanonut missään kohtaan että olisit mulle pahaa mieltä aiheuttanut, ilmaiset asiasi vain siltä kantilta. ;))
   Ja miten se sua liikutta olisinko pilannut nowan? Kyllä se omistaja ja valmentaja ehkä huomaa onko poni pilalla vai ei? Sinä tuskin koskaan käynyt selässä, hoitanut taikka et varmasti tiedä yhtään millainen poni Nowa on. Ja pyhä sylvi eikö me saada tiputtaa neljää estettä ? Miten se sun peppua kutittaa ??
   Ei nowakaan jaksa aina olla super, voisikohan johtua siitä ettei se ollut nukkunut yöllä yhtään, oli tosi väsynyt aamulla ja aamupäivällä + kuumuus, noi vaikuttaa poniin paljon, se on jo iäkäs. Olihan sillä kiimakin..
   Noniin oletko tyytyväinen :)

   Poista
  10. Et pysty mitenkään vaikuttamaan siihen mitä nowan kanssa teen, et mitenkään, joudut vain lukemaan mun blogista kuinka pilaan sitä joka päivä entistä enemmän.

   Poista
  11. joo ei liikutakkaa mut itte et pärjää minkää muunkaa poninkaa ku ommosen automaatti konkarin kanssa et mitäs sitte ku nowa ei enää hyppääkää

   Poista
  12. Nami ei ole tietääkseni automaatti ja oon pärjänny :--) Juu meille tuli hylätty metristä, mutta siitä on turha tehä johtopäätöksiä.. ymmärtäisin jos mut oltais joka kisassa hylätty, mutta yhdessä kisassa. Tietääkseni Nowa ei ylitä enään 110cm esteitä itsekseen. Hyvä puhua kun et ponia tunne (y)

   Poista
  13. Hei lähetä fb viestii nii voidaa sitä kautta kommunikoida kiitos ;)

   Poista
 2. mitä teit eilen poneille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai miten et muista? tuuppasitko vai käviks maastos vai mitä :D

   Poista
  2. Emmää muista ;p eiku eilen sillä oli vp.. koska lauantaina ratsastin ja nowa saa aina pari päivää kisojen jälkeen vpn.

   Poista
 3. http://helminjarastanblogi.blogspot.fi/2012/07/liebster-blog.html

  tommonen olis :)

  VastaaPoista
 4. Liityin lukijaks (: Kiva blogi sulla! (:

  VastaaPoista
 5. Haastoin sut!
  (hessuheppa.blogspot.com)

  VastaaPoista
 6. En muista liikkeen nimeä D::

  VastaaPoista