perjantai 10. elokuuta 2012

Onko unohtunut bloggaus?

Heippa taas.. On .. taas .. vähän.... jäänyt.. tää ...... bloggaus.. No ihan sama pientä taukoa vaan!
Ollaan siis oltu jo Back To Finland maanantai illasta saakka. Ella liikkuteli meidän poneja kun oltiin tuolla Espanjassa. Tiistaina ratsastelin ihan normaalisti ponit, Namilla ja Nowalla piti olla valkku mutta Janna oli ollut 5päivää 39,5 asteen kuumeessa joten se peruttiin.  Menin siis kunnolla sileetä tiistaina.
Nami toimi aika hyvin. Loppua kohden vaan parani.
 Nowakin meni ihan hyvin. Vähän oli suusta kova, ja sellainen ettei ota apuja läpi. Sain kuitenkin ratsastettua sen ihan läpi.

Keskiviikkona.. hmm, mitäs tein keskiviikona? Ainiin, jätin Nowan ratsastuksen kesken, koska se tuntui todella oudolta. Se laukassa otti ihan omituisia askelia. Pelkäsin että sillä oli jalka tms mennyt joten lopetin ratsastuksen, kylmäsin ja pistin tarhaan.
Namin meninkin kunnolla.

Torstaina oli kengitys. Ja silloin huomattiinkin, Nowan jalka oli turvonnut TAAS. Ei paljoa, sitä tuskin huomaa, mutta on kuitenkin. Ei se arista sitä eikä mitään, ei se edes onnu. Eläinlääkäri tulee ultraamaan sen ens viikolla niin nähdään onko siellä jotain. Sehän voi olla samanlainen kuin talvella oli hetken turvonnu, mutta kävelytyksen ja kylmäyksen ansiosta sekin lähti.
Namilla menin pieniä esteitä, ihan vähän. Menimme suurimmaksi osaksi koulua. Menimme jotain 50cm ristikoita löysillä ohjilla, koska en luota namiin kauhean hyvin esteillä, en usko että se hyppää epäilen että se kieltää xd joten luottamusta kasvatettiina. Jesko yritti näyttää että kyllä se namikin on kiltti. :D
Pikku-nami poni =)

Perjantaina - Tänään menin Namilla sileetä. Jesko piti mulle tunnin. Menimme ilman jalustimia. Nami oli vasemman pohkeen takana joten yritimme saada sitä läpi. Muutenkin alku tunti oli ihan kaaosta. Sain kuitenkin sen pohkeen sieltä jotenkin läpi ja nami oli paljon parempi lopputunnista.
Nowalla tein piiitkän maastkävelyn selästä käsin. Kävelin sen kanssa todella pitkälle. Koska se tarvitsee kävelytystä.

Anteeksi TAAS tälläinen postaus. Nyt kun mun kone on rikki niin tämä toinen ei ole yhteistyö haluinen mun kanssani. Tää ei suostu lisätä kuvia, se vaan jumittaa :(.

-Jassu

2 kommenttia:

  1. Mulla olis susta ja nowasta kuvia luvialta 110cm :)
    viidmaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Aa kiva:) meenpäs kurkkaamaan:)

    VastaaPoista