keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Aluemestaruudet!Moi! Vihdoin postaan aluemestaruuksista, odottelin vain, että kuvaajat saavat ladattua kuvat! Menenkö alkuun. Olin lauantaina yötä kaverillani, koska hänellä oli synttärit, joten Jesko haki mut puoli 8 aikaa kaverilta, sillä oli siis koppi tms jo perässä. Vaihdoin autossa vaatteet samaan aikaan kun ajoimme kohti Piikkiötä.
Olimme hyvin ajoin paikalla. Menimme viemään rokotustodistukset ja sitten tutustuimme rataan. 90cm rata oli melko yksinkertainen. Menimme tämän jälkeen pistämään Namia kuntoon. Kertailin rataa verkassa. Tein Namin kanssa lyhyen verkan, koska se ei tarvinnut pidempää. Katselin pari ratsukkoa ja sitten pääsinkin kentälle. Arvostelu oli A.2.0, eli aikaratsastus. No Nami toimi hyvin, se kyttäsi ekaa estettä, mutta muuten se meni hyvin. Valitettavasti kolmanneksi vikalle esteelle tein todella todella pienen kaarteen joten jäin hypyn päällä aavistuksen liian paljon suusta kiinni ja Nami pudotti, sen jälkeen teinkin oman ohjaus virheen ja käänsin Namin liian aikasin, unohin ylittää esteen, no laskin käyntiin.. Kävelin ja nostin uuden hyvän laukan ja menin loppu radan puhtaasti :D!
Kerteyi virhepisteitä siis 8. Pikku vikoja.Veimme Namin koppiin ja katselimme kisoja noin tunti ja puoli. Söin siinä vähän ja katselin. Sitten aloimme laittamaan Nowaa kuntoon. Nowan kuntoon laiton jälkeen meninkin tutustumaan rataan. Rata oli jälleen melko helppo, mutta kuitenkin kiva. Oli kaarevia linjoja tms. Ja kivoja esteitä, tai kivoja koristeita. Suunnittelin siis samalla Namin metrin, koska perusrata oli sama kuin 3b:ssä.

Meninkin verkkaamaan siitä Nowan kanssa. Ravailin pitkään, laukkailin ja otin muutaman pienemmän esteen ja sitten pari korkeampaa. Lähdin melko alussa. Jännitin ihan törkeästi, olihan tässä kyse aluemestaruudesta. Rata meni hyvin. En sählännyt turhia, menimme rahallista laukkaa ja keskityimme. Tokavikalle se kolautti (ei onneksi tipahtanut) koska menin vähän etukenoon. No selvisime kuitenkin radan puhtaasti ja pääsimme uusintaan. Jesko juoksi laittamaan Namia kuntoon. Kertailin uusinnan esteitä ja suunniteelin millaiset tiet teen. En verkannut Nowaa uudestaan uusintaa varten.
Uusintaakin jännitin hirveästi. Menimme uusinnan melko rauhassa, pystyin kääntämään paremmin.
Yksi este kolahti erittäin kuuluvasti, olin varma että se oli siinä, mutta onneksi se ei pudonntu! Mulla oli kerrankin  tuuria, ylensä mulla putoaa esteet pienestäkin hipasusta!
No, uusinta ratojen jälkeen selvisi, että minä voitin aluemestaruuden!! Olin positiivisesti yllättynyt!
Nowa sai paljon muta haleja ja taputuksia, koska hän oli hieno tyttö!


c Lars-Erik Jansson
 Nowa sai hienon loimen ja tollasen anuhan ja ison ruusukkeen ja minä mitalin! :) Koska Nowa oli mennyt niin hyvin, niin päätettiin peruutta 110cm.
Meninkin heti palkintojenjaon jälkeen Namin selkään, mitalisitien olisi pitänyt mennä kahvittelemaan, mutta en kerennyt. En tehnyt Namille taasaan pitkää verkkaa, huolehdin vain että laukka on hyvää ja että hypyt ovat hyviä. Lähdin ekana. En jännitäny kauheasti. Päätin tehdä pitkät tiet, enkä ratsastaa aikaa. Nami toimi todella hyvin. Se otti hyviä hyppyjä, ja laukkasi hyvin.
Kävimme tämän jälkeen viemään ponit koppiin. En uskonut sijoittuvani Namilla, mutta sijoituin. Olin 7!
Nami ansaitsi ruusukkeen koska se oli niin hieno!
Lähdimmekin palkintojenjaon jälkeen kotiin. Sain lahjakortteja kaksi. 50e ja 20e Reunokselle yai Horse Houseen.
Täytyy myöntää, että nyt oli onnistunut kisareissu! Seuraava kisa reissu onkin Ypäjällä tällä viikolla. La ja Su. Menen Nowalla 100cm ja 110cm ja namin kanaa la 90cm ja 100cm ja Su 100cm ja 110cm!
Ainiin, mulla oli Tiistaina valmennus, siitä tulee varmaan postaus huomenna! Moikka
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti