sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ypäjä 23.9. toinen päivä

'
Moi! Postaan nyt toisesta päivästä, eli tänäsestä. Herätys oli 5.45, joten ei ihan niin aikainen kuin eilein. Harjasimme ponit ja annoimme ruuat, teimme kaiken minkä teemme ylensä kisa-aamuina.
Lähdimme tallilta seitsemältä ajamaan kohti ypäjää. Me oltiin hyvissä ajoin perillä. Laitoimme ponit heti kuntoon ja meninkin melko heti verkkaamaan, koska toisen luokan palkintojenjako oli käynnissä.
Tänään sain Namin melko hyvin läpi pohkeesta. Pääsin siis verkkaamaan puoli tuntia ennen luokan alkua, joten alkuverkkasin Nowankin siinä samalla.
  100cm rata ei ollut hirveän tekninen. Oikeastaan melko helppo. Radalla kuitenkin sääsin vähän omiani. Yksi puomi tuli matkaan koska pidätin liikaa, ja yksi kielto.. se tuli siksi, koska en korjannut Namin laukkaa tarpeeksi ajoissa. Mutta muuten poni oli hieno!
Namin radan jälkeen verkkasin Nowan nopeasti sain toki 10 min verkkaus aikaa.
Radalla Nowa tuntui hyvältä. Mutta EKA este putosi, ja se oli varmaan 80cm. Loppurata menikin super hyvin. Tosin se oli 367.1 niin ei päästy toisene vaiheeseen, ärsyttää koska toinen vaihe näytti kivalta.


 100cm luokan jälkeen olikin hyvin aikaa.. Katselimme 100cm sitten menimme kurssarille syömään, ja meille jä vieläkin aikaa katsella. Koska aluechampion oli välissä.
 No kuitenkin hypätään nyt siihen kymppiin. Jännitin Namilla hirveästi. Verkassa se vähän tasaantui. Mutta rata oli melko vaikea, minusta ainakin. Se jännitti vielä enemmän siis. Kuitenkin verkka meni namilla super hyvin. Nami oli ihan sika hieno verkassa. Mutta radalla.. mintä tumpelo lähden metrikympin radalle ihan huonossa laukassa, pohjetta ei oikeastaan ole edes hyvin kiinni.. ja nami tiputtaa kolme ensimmäsitä estettä. Mutta sitten päätän, että keskeytän. En voi mennä tuollaisessa jännityksessä radalle. Sitä paitsi se oli Namille reilumpaa että keskeytin, koska NAMI pelasteli minua (vaikka pudotti). Siis nami poni! Se ei koskaan pelastele.
  No olin kuitenkin tyytyväinen XD en tosin tiedä miten se on mahdollista. Olin tyytyväinen Namiin, en itseeni.
Kuitenkin pomppasin Nowan selkään heti kun olin tullut namin kanssa radalta. Ravailin siinä ja minulla oli hyvin aikaa koska mut siirrettiin vikaksi, tai no tokavikaksi. Nowa oli hyvä verkassa. Nowa oli myös hyvä radalla. Himmailin Nowaa ehkä aavistus liikaa radalla. Nowalla on onneksi niin hyvä ponnu niin ei se tarvii sellasta isoa laukkaa vielä 110cm'ssä niin kuin Nami.
Menimme kuitenkin puhtaasi (videolla näkyy) ja pääsimme uusintaan! Opettelin nopeasti uusinnan ja suunnittelin tekeväni pitkät tiet ja laukkaavan hyvin. En halunnut tehdä lyhyitä teitä, koska olihan nuo jo aika korkeita.
  Uusintaan ei päässyt edes montaa, vain viisi. No siinä kun odottelin uusinnan alkamista jännitin taas hirveästi, sitten yritin kohdistaa jännitykseni muualle.
 Uusinta meni kuitenkin super hyvin. Eka tippusi, mutta se ei haittaa. Niin monella  muullakin putosi, taisi olla vain yksi nolla. Olin kyllä tyytyväinen, koska ne okseri jotka uusinassa olivat, niin ne olivat jo 120cm kuitenkin, ja loput 115cm.
 Sijoitumme siis tässä luokassa 2 sijalle. Olimme ainoa pikkuponi ratsukko joka pääsi uusintaan. Nowa on ihan paras;)!!
110cm

110cm

110cm

110cm


120cm
120cm

Lähdettiinkin heti palkintojenjaon jälkeen kohti kotia. Tää kisaviikonloppu oli super hyvä, myös namin osalta!:) moikka
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti