keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Helsinki International Horse Show 2012 + Nowa 2 vuotta

Mooi! Pääsen nyt vihdoin postaileman, oma koneeni on taas korjauksessa joten en ole voinut tehdä postausta. Nyt vihdoin pääsin tekemään. Eli kerronpa Hihsistä!
Torstaina oli myöhäinen lähtö, mutta menimme tallille 12 aikoihin. Minä ratsastin Namin ja jesko putsaili Nowan kamoja. Letitmme Nowan ja teimme tallihommat  ja puunasimme nowaa. Lähdimme joskus kolmen aikoihin kohti Helsinkiä. Matka meni suht reippaasti. Tosin Helsingissä päin oli ruuhkaa.
Mutta itse Hartwall areenalla vasta olikin ruuhkaa. Tosin asiat hoitui hyvin siihen mietittyä kuinka paljon oli porukkaa. Kyllä melko nopeasti päästiin ottamaan poni kopista tms.
  Menimme aluksi näyttämään paperit, hakemaan kulkuluvat.
Sitten laitoimme ponin kuntoon. Kävelin sen kanssa, ja noi lähti viemään autoa eri paikkaan. Menin hetkeksi kattomaan kisoja, kunnes pääsinkin verkkaamaan. Verkka oli melko pieni ja sekava koska siellä oli niitä hevosia jotka hyppää muina päivinä ratsastelemassa, eikä ne paljon väistänyt poneja. Verkkaa ei myöskään kauheasti vahdittu, siellä oli ihan sikana porukkaa, kaikki ponit tms. Tosin kyllä se verkka siitä sitten sujui :). Sanna auttoi minua radankävelyssä ja verkassa. Verkka meni ihan ok, vähän nowa oli ihmeissään kun oli niin paljon porukkaa.
 Rata meni kuitenkin hyvin Nowa oli hyvin pohkeen edessä. Sain ratsastettua uusinassa aikaa ja ihan hyvä aika tulikin, yhden kaarteen mokasin, tulin liian kovaa joten emme pystyneet kääntämään niin nopeasti. Aikani riitti kuitenkin 3 sijaan!!!! Olin iha hämilläni, ja innoissani!
  Palkintojeen jakoon mentin jalan, saimme hienon ruusukkeen ja jonkun esinne palkinnon.


Lähdettiinki siitä sitten kotiin. Nyt hyppään vähän, kun en jaksa selitellä matkoista tms.
PERJANTAINA olikin vähän aikasemmin koska mun luokka oli 15.20, lädimme joskus yhentoista maissa. Laitoimme ponin kuntoon tms. Pääsinkin verkkaa, kävelee rataa ja Janna auttoi mua perjantaina, koska Sanna ei kerennyt tosin Janna ehti kävellä vain radan. Verkka meni ihan jees, vähän parempi olisi voinut olla. Lähdin ekana siinä 115cm luokassa, tässä arvostelu oli A.2.0. Rata meni hyvin, kakkos este tipahti koska en pitänyt nowaa kaarteen aikana tarpeeksi ylhäällä ja poni tulikin vähän pohjaan joten puomi tuli matkaan !:) Muuten Nowa oli hieno ! Aikaolisi vissiin riittänyt kakkossisjaan, mutta turha voivotella, ei tuo yksi puomi haittaa!!:) Sitten lähdimmekin kohti kotia, koska perjantai illalla piti lähetä laivalle ! :D

Noi missä ei oo Fotomedian merkkiä on Tiia Sipilän kuvaamia!:)
Ainiin Nowa on ollu mulla  nyt 2 vuotta <3, tosin en jaksa nyt tehdä samanlaista postausta kun viime vuonna, koska teen Hallimestaruuksien jälkeen kutienkin kehityspostauksen tms, niin siinä tulee samat asiat ilmi kuin tässä tulisi nyt =)!
-Jassu

2 kommenttia:

  1. sulle ois post-it tunnustus :)

    http://helminjarastanblogi.blogspot.fi/2012/10/post-it-tunnustus_26.html

    VastaaPoista
  2. Sulle olis toinenki post-it tunnustus: http://juuliansuokit.blogspot.fi/ :))

    VastaaPoista