keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Koulukisat + muuta

Moi, vihdoin taas päivittelyä. Aloitan tosiaan niistä koulukisoista. Menin namilla sen avoin poneille K.N. Special. Aluksi verkassa nami oli vähän tahmea, mutta rentoutui hyvin, koska mulla oli hyvin aikaa verkata sitä. Ja lopulta sainkin sen todella rennoksi ja hyvin peräänantoon ja pään pysymään alhaalla.
Radalle menimme siis hyvillä mielin, tosin nää olikin tälläiset 'koitetaan nyt läpi päästä' :D
No rata lakoi hyvin ja nami polki hyvin takajaloillaan tms. Naureskelin koko ajan radalla miten olen päätynyt koulukisoihin - keskittyminen siis huipussaan:D!  No minusta rata meni hyvin ekoiksi koulukisoiksi, tosin saimme prosentteja 57,4 :D.. Ei muuten ollut mitään vikaa mutta Nami oli liian pitkässä muodossa ja että olisi pitänyt taivuttaa enemmän, mutta ei tuo haitannut koska nami oli kuitenkin rento eikä pelännyt kouluaitoja ja nami yritti parhaansa! :) Sitäpaitsi ei nami ole tottunut menemään lyhyessä muodossa. Olin kuitenkin tyytyväinen.

Okei nyt hyppään vähän, koska en jaksa selittää noista välipäivistä. Tänään ratsastin ponit kunnolla, menin ekana Nowan. Nowa oli vähän säpäkkä, tosin paljon rauhallisempi kuin eilen. Tein Nowalla aluksi taivutteluja, paljon voltteja, pohkeenväistöä tms. Nowa rentoutui aika hyvin. Menin alkuverkkojen jälkeen Nowalla sen kouluradan joka oli kisoissa, kyllä Nowa menin sen ihan hyvin. Mutta huomaa ettei Nowa oikein taivu koulukiemuroihin. Laukassa Nowa innostui eikä meinannut rentoutua, se halusi vain mennä kovaa ja sitten se tunki lapaa ulos tms. Sain kuitenkin ponin suoraksi ja odottamaan. Lopuksi annoin sen laukata pitkänä ja sen jälkeen loppuravasin. Ratsastin joku 45min.

Tämän jälkeen otin namin. Menin aluksi Namilla ilman jalustimia. Se oli oikean pohkeen takana,  joten yritin saada sitä läpi. Menin käynnissä paljon kunnes siirryin raviin. Menin vieläkin ilman jalustimia, aloin työstämään namia pääty-ympyrällä. Tein joka kulmaan voltin ja tein pitkiä taivtuksia sitten suoristin ja taas taivutus. Nami rentoutui tosi hyvin. Tein pohkeenväistöä, pysähdyksiä ja kaikkea mukavaa ennen kuin nostin laukan. Laukassa nami rentoutui tosi hyvin.
  Kuno olin saanut namin laukkaamaan hyvin päätin loppuravata ja lopettaa. Ratsastin joku 40-45min :).

Huomenna on Annan valmennus pitkästä aikaa joten siitä tulee varmaan postausta!:)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti