sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hallimestaruus Tampereella


Moikka! Meni benillä sper hyvin, Nowalla unohdin radan mutta maaliin päästiin.
Miedän herätys oli neljältä, ja siinä hetki kotoa kunnes kohti tallia. Laitoimme ponit kuntoon ja sitten koppiin. Ne sai syödä heinät siellä kopissa. Heti paikalle saavuttua sain mennä kävelemään rataa. Rata oli A.2.0, Nowalla suunnittelin hyvät tiet, benillä taas päätin mennä vähän pidemmät tiet.
Radan kävelyn jälkeen menimme laittamaan poneja kuntoon. Pääsinkin heti verkkaamaan Nowan kanssa. Nowa oli tosi rento ja hyvä ratsastaa, ehkä vähän pohkeen takana, mutta muuten hyvä. Verkkailin siinä jonkun aikaa, sitten aloin hyppäämään. Nowa otti todella hyviä hyppyjä.
Verkkauksen jälkeen menin radalle, jännitin tietenkin. Nowalla lähti rata sujuvasti, mutta kolmosesteelle päästin Nowan liian pitkäksi ja matalaksi joten pysty tuli alas, muuten oli super rata. Nowan radan jälkeen hyppäsinkin heti Benin selkään. Sainkin kävellä kun siinä oli 10 min tauko kun esteitä korotettiin isoille poneille, ja oli muutenkin vielä 15 ennen mua :). Sitte ku aloin verkkailemaan menin hyvin tasasta, että saisin Benin tuntumalle. Kun hyppäsin Beni oli tosi vahva. Siinä oli vähän pitelemistä, tosin pysäytin sen seinään jos se ei pysähtynyt :D. Sain Benin kuitenkin vähän paremmalle tuntumalle, mutta en niin hyväksi kuin olisin halunnut.
  Radalla Beni oli hyvä, otin laukkaa ehkä turhan paljon takaisin, mutta ei se vauhtia noin pienillä vielä niin paljon tarvitse. Benillä tuli omasta mielestä tosi hyvät tiet ja muutenkin hyvä rata ekoiksi kisoiksi. Ja vielä kun ei kauaa yhteistyötä ole ollut. Benin radan jälkeen laitoimme benin pois ja koppiin. Seuraavaksi olikin Nowan Hallimestaruus luokka. Rata oli tosi tekninen ja vähän 'epälooginen', mutta se teki radasta tosi kivan. Verkassa Nowa oli vähän tahmea tai siis sellainen väsynyt. Yritin saada sitä virkeämmäksi ja tulihan se. Radalla meni hyvin, otin yhen laukkaspurtin, että se heräisi taas. Rata meni hyvin 8 esteesen saakka, mutta sen jälkeen unohdin radan, olin iha hukassa olin kadottanut 9 esteen. No pienen kiemuran kautta selviydyimme 9 esteelle, mutta sitten meni taas plasmat sekaisin ja kympille tuli tosi huono tie, ja Nowasta tuli vähän epäröivä kun se oli vesimattopystykin joten se kielsi. No minä vain taputin (XD) ja sitten jatkoimme matkaa ja puhtaasti yli se 10. Radan jälkeen Nowa sai paljon taputuksia multa!

Meille tuli 6vp, eli kielto ja 2 aikavirhettä. Olin kuitenkin tyytyväinen. Tän jälkeen laitoimme Nowan pois ja menimme katsomaan kisoja. Katoimme pp uusinnanja ip perusradan + uusinnan :).
Sitten lähdimmekin kotia kohti!
Ei täs muuta moikka!:)
-Jassu
ps. Lataan nowan videot joskus, en jaksanut nyt!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti