lauantai 3. marraskuuta 2012

Kaksi huomionkipeää ponia

Jep, mulla on kaksi huomionkipeää ponia juuri nyt. Nowa on möksmöks kun silittelen Beniä ja Beni on möksmöks kun silittelen Nowaa. No eiköhän noi kaksi opi kohta että vaikka en silitä heitä juuri nyt niin välitän kumminkin. Tänään oli tosiaan Benin ensimmäinen kunnon päivä uudessa kodissa. Benno on kotiutunut hyvin. Tietysti vähän ihmeissään uusista paikoista. Menin aamupäivällä tallille rapsuttelemaan poneja, en kerennyt ratsastamaan koska Namille tuli kokeilijoita. Otin molemmat ponit kävelytykseen, että saisivat tutustua. Ja nyt Benin vieressä huomaa kuinka pieni Nowa on, se on ihan pieni. Kävelin kentällä ja tossa hiekkatellä, Benno sai vähän tutkia.


Laitoin ne sitten takaisin tarhaan, annoin porkkanoita ja sitten lähdimme kohti Laitilaa. Siellä nami oli tyytyväisenä. Laitoimme kamat siihen paikoilleen. Odottelimme kokeilijoita ja kunnes he tulivat otimme Namin ja aloimme laittamaan kamoja. Nami oli rauhallinen, ja kokeilijat osasivat myös olla rauhallisia.
Nami toimi hyvin joka tilanteissa ratsastaessa tms, tämä kokeilija menikin tosi hyvin Namia. No kuitenkin hyppään tästä asiasta, koska en siitä kauheasti viitsi kertoa.
 Kun lähdimme Laitilasta pysähdyimme yhteen grilliin ottamaan makkaraperunta - mukaan siis. Koska en ollut koko päivänä syönyt mitään.
Tallilla kiirehdin sitten hakemaan Beniä, olin odottanut tätä koko päivän. Harjailin Bennoa ja pistin kamat.

Aloitin ratsastuksen ihan taivuttelemalla, koska Benno oli selvästi vähän jännitynyt. Benno vähän puhisi ja ihmetteli ympäristöä. Myöskin tallilla oli paljon porukkaa joten se varmasti vaikutti.
Menin käyntiä aika kauan kunnes nostin ravin. On se benin askel niin paljon erillainen. Ravissa Benno rentoutui vähän enemmän, mutta kyllä se vielä kaikkea ihmetteli. Ravilin myös paljon, tein voltteja ja Benno rentoutui paremmin. Kun olin ravannut nostin laukan, laukassa Beni oli innokas. Aloin työstämään laukkaa pääty ympyrällä jossa tein voltteja. Beni selvästi rentoui tästä. Varsinkin kun kentältä hävisi porukkaa niin saimme olla kahdestaan. Beni rauhottui selvästi kun ei ollut enään porukkaa siinä. Loppulaukoissa nousin kevyeeseen istuntaan ja Beni oli aiva ihana, se liikkui pyöreästi ja oli täysin rento. Loppuraveissa beni oli ihana se oli ihan erillainen siitä kuin aloitin ratsastamaan sitä tänään. Se liikkui pitkiä askelia, mutta rauhallisia. Sitten annoin sen loppukävellä.
Toi kuva on aika epäedustava, se on alusta kun beni oli vielä vähän jännitynyt, omakin asento on täys kymppi. jesko poisti kaikki kuvat... hyvä jesko. Halusin kuitenkin yhden ratsastus kuvan.
Laitoin Benin sitten pois ja karsinaan. Huomasinkin, että Nowa on vähän möksmöks, hän ei ollut saanut tarpeekso huomiota. Piti silitellä pitää Nowa-hetki hetken :) Parantuihan Nowankin mieli. Annoin poneille puurot ja sitten lähdimmekin :)! Tänään on aika kiireinen päivä ollut joten en paljon koneella ole kerennyt olla, siksi päivitys näin myöhään :)

-Jassu

2 kommenttia: