sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Klippaustunnelmia Nowalla

Moi, näin aluksi haluun kertoa, että pääsin molemilla poneilla a-renkaaseen! :)  Olin tosi ilonen, koska sain Sadulta hirveen hyviä neuvoja, ton yhen viikonlopun aikanakin oppisin jo uutta, varsinkin Benin kanssa. Noniin meen kuitenkin asiaan.
  Tänään klipattiin Nowa, pikkunen pelästyi jotain ja sai pienen härdellin aikaa, mutta siitä selvittiin hyvin mielin.. varsinkin kuin Nowa sai porkkanaa. Nowasta tuli kyllä tosi tyhmän värinen :D.. täytyy odottaa että karva kasvaa tasasemmaksi.
Silmänympärykset jäi noin tummaksi kun ei pystytty klippaa lähempää..  Eli pikku-Nowa on vähän ruma :D. Kävelytin tänään Nowan ja Bennolla menin kevyesti. Käytin sen jotain loimea peppuloimena, koska se oli sile liian pieni :D. Oon ovela.. se on tosin vähän valunut kun kuvista näkee.


Noi korvahuput, on joo vähän isot :D. Täytyy pienentää.
Meillä on muuten ens ke Sannan treenit ja sitten onkin sunnuntaina Tampereella kisat. Siellä menen Nowalla pikkuponien hallimestaruuden ja benillä menen vaan sen 105cm luokan.


Ponien puuro.. Erittäin herkullisen näköistä :D. Nowasta ei nyt ole kauheasti kuvia, koska hän ei oo kauheen kaunis nyt :D Ainiin sitten haluaisin tälläiset suojat Bennolle
Noi karvat rehottaa ehkä turhan paljon, no pikkuvikoja! :DMut jooo ei mulla oikeen ollu muuta asiaa moikka!
-Jassu

4 kommenttia:

 1. Onnea! Ja tsemppiä kisoihin :)

  Nii ja mitkä noi suojat on? Ihan sikahienot!

  VastaaPoista
 2. Kiittti :)! Ja merkistä en oo iha varma.. sanottiin et ne o jotku Lyra tms mut en löytäny sil nimel muualta noita suojii ku sielt mist katoin =)

  VastaaPoista
 3. Onnee! :)) Mitkä saappaat sul on käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) öö mul on chapsti ja kengät.. kenkien merkeistä ei ole hajuakaa mut chapsit on dyonit =)!

   Poista