maanantai 5. marraskuuta 2012

Missä on Nowan otsapanta ?

Huuuh, tänään on ollut kiireinen päivä.  Ensin koulusta (pääsin kolmelta DD:) suoraan Suomenratsutarvikkeeseen sitten kotiin vahdoin vaatteet ja tallille. Joten pääsen vasta nyt päivittelemään. Olimme Suomenratsutarvikeessa ostamassa benille juttuja. Beni tarvitsi sadeloimen, sisäloimi nowalle ja benille, jalustinhihnat + jalustime, back on track tallisuojat, suojat ja bootsit. Löydettiin ne. Mukaan sattui tulemaan myös yhdet korvahuput (jotka on tossa kuvassa). Kaikki oli kyllä tarpeellista :) Nyt ei tarvitse ostaa mitään kun kaikki tuli. Tässä kuvat !No jos menen asiaan. Ratsastin eka benin, poika oli hieno. Aluski taivuttelin käynnissä ja ravissa, tein melko samoja juttuja kuin eilenkin. Ravissa tein voltteja ja väistöjä. Kun olin noin 20 min ravannut nostin laukan, lyhensin ja pidensin jonkun aikaa, kunnes laskin raviin ja tulin erillaisia tehtäviä. Sitten taas laukkaa, siitä tein taas laukkasäädöksiä, kunnes laskin raviin ja loppuravasin. Ratsastin noin tunnin
 Pistin Benin pois ja laitoin Nowan kuntoon. Nowan kanssa ravailin ja laukkailin, tein voltteja ja laukka säädöksiä, Nowaa menin joku 40min. Nowa toimi hyvin. Pistin Nowan pois ja annoin puuurot tms. Puurot ne sai iltaruokien aikaan koska olin noi  puol kasin aikaa vielä tallilla :D. Ainiin Nowa otsapanta on vaihdettu .__. eilen sillä oli se blingbling mutta nyt joku on vaihtanut sen normaaliin, eikä jesko sitä vaihtanut..
 Okei mut ei mula muuta, sori tälläi pika postaus mutta pitää lukea kokeikisiin ja tehä kotsan 7 sivune moniste nytki pääsin vast ekaa kertaa koneelle, joten see ya!
-Jassu

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat noi Eskadronin suojat:-) Ja nowan talli loimi oli niiiin hieno<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)) Oli pakko ostaa Bennolle suojat kun sen koipi on paljon isompi kuin muiden ponien eikä sillä ollut suojia :DD

   Poista
 2. Tosi kiva että Beni pääty teille! Varmaan opit sen kanssa paljon :) Jos enää muistat mua, niin kävitte meillä kokeilemassa Tiinan Dougia. Ihan hyvä että ette ottanu sitä, muuten ette olis varmaan pystyneet ottamaan lisäksi vielä Beniä ;) Tsemppiä talven treenikauteen ja mj-katsastuksiin, toivottavasti teidän yhteistyö lähtee hyvin käyntiin (ellei ole jo lähteny)!

  Ja vielä kysymys, että pystytkö kertomaan millä tallilla pidätte poneja? Kuvista päätellen näyttää vähän samalta kuin missä tutun hevonen ennen asu niin sen takia kyselen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Häpeän suunnattomasti sitä koeratsastusta, koska ratsastin ihan surkeesti, jännitti ja tuntui että kadotin kaikki taidot! :D Mut kiitos kuitenkin :))))
  Ja ponit asustaa mun kaverin Idan tallilla Masukssa. Se on sellai yksityistalli :)

  VastaaPoista
 4. Hhaha, no ethän sä ihan parastas esittäny mutta oon nähny sua kisoissa Nowan kanssa ja ainaki sitä sä näytit ratsastavan hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha juu en XDD ja kiitti :)
   Mul menee ylensä ekat ratsastukset sillai mite sattuu, ku mun täytyy aina vähä tutustuu ponii ku tajuun mite se menee, ja sekin oli eka kerta ku meen nuorella :)

   Poista