perjantai 7. joulukuuta 2012

Annan treeeeeni


Mooi! Postailempa taas kuvien ja videon kera. En ole postaillut koska intoa ei ole löytynyt, ei ole kiinnostanut postata, koska ei ole ollut kuvia. En jaksa postailla jossei ole kuvia tai videoita, normaalisti poneja kuitenkin olen mennyt. Nowalla on nyt hyppyloma, benillä alkaa kohta.

Torstaina oli siis Annan valmennus, se oli yheltä. Sain kaverini Miljanmukaan joten hän videoi ja otti kuvia. Laitoimme ponin koppiin ja menoksi. Olimme tosi ajoissa siellä.. Ketään ei ollut vielä tullut, koska olimme ekassa ryhmässä ja olimme niin ajoissa. Mulla oli siis hyvä aika kävellä Benin kanssa.
Sitten kun Anna tuli niin alettiin verkkaamaan. Verkassa Beni oli vähän villikko, eikä pitänyt mitään tukea kuolaimelle.
Aloimme menemään kavaletteja lyhyessä sivussa kaheksikossa. Beni oli innoissaan ja oli vaikea saada se kääntymään pyöreästi koska tilaa ei ollut paljoa.. Koska hyppäsimme aina seinään päin.
Tämän jälkeen tulimme kavaletteja pääty-ympyrällä ja kavalettijen väliin piti saada neljä lyhyttä askelta, Beni olisi vain halunnut mennä, Beniä ei kiinnostanut mikään tyhmä askel näprääminen :D.
Saimme kuitenkin Benin odottamaan. Sitten kun Beni oli saatu odottamaan tultiin tämä neljän väli kolmella. Ja vaihtelimme askel määrää koko ajan.

Tämän jälkeen tulimme tuon ekan videon pätkän. Beni halusi taas vain mennä, eikä pidätteeni mennyt läpi. Tulimme sen tehtävän kaksi kertaa ja toisella kertaa meni paremmin.
Ton tehtävän jälkeen tulimme pientä rataa. Yritin vain keskittyä vain pehmeään käteen, koska jos beni ei anna hyvää tuntumaa saatan ottaa liikaa kiinni ja sitten poni tuleekin yht'äkkiä sikana takaisin sitten se taas painaa eteenpäin :D. Beni meni muutenkin anna treeneissä jotenkin kovaa, vaikkei ehkä videolta näytä :D.
  Ekan radan jälkeen tulimme toista rataa. Se meni ihan hyvin, välillä ehkä vähän epätasaista. Yksi pudotuskin tuli kun toin huonosti.

Ratojen jälkeen loppuravasin ja kävelin benin. Anna sanoi samaa kuin Janna ja Sanna, että kun oikeat nappulat löytyy niin ensikautena voi mennä vaikka mitä :). Siitä jäi aika hyvä mieli :) Valmennus oli kokonaisuudessa hyvä, vaikka vähän reippaasti ponny meni :DAijon muuten tehdä kisakausi 2012 postauksen ja tavoitteet vuodelle 2013 :)
-Jassu

2 kommenttia: