maanantai 10. joulukuuta 2012

Benno, villi ja vapaa!


Irtojuoksutin Bennoa, teki hyvää Bennolle. Tein myös maastakäsin työskentelyä, Benno oli hieno. Nowalla oli vp, ja tää postaus oli tässä HUOMISEEN!
-Jassu

2 kommenttia:

 1. Vaikka toki nyt Nowalla on hyppylomaa, mut ootko huomannu et ku sait Benin nii oot oikeestaa vaa kirjottanu siit, et ollenkaa novast...

  mut jos benist tarjottais 30 000€ myisittekö? ku sehän on enemmän ku sen hp oli elopuroilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nowasta en oo postannu, ku mulla ei oo ikinä kuvia siitä, taikka mitään muutakaan joten se on tyhmä postata. Ja nowalla on ollut nyt tosi rentoa, eli ei oo ollu paljon mitään kerrottavaa. Benistä oon postannu koska siitä on materiaali postata vielä kun sillä ei ollut hyppylomaa, mutta nyt silläkin on joten postaukset jää vähän harvemalle, riippuu miten saisin kuvia. Koska en jaksa selitellä sileätyöskentelyst jossei oo kuvia :).

   Ja ei myytäis. Tietty sitten pääsis ulkomaille kattomaan nuorempia poneja, mutta mä pärjään Bennolla ihan hyvin, en tarvitse hienompaa, enkä varmaan löytäisi edes tuollaista ponia kuin Benno. Benno ei kuitenkaan oo loppuun kulutettu joten sillä voi hyvin mennä nää vuodet mitkä mulla vielä on. Ja muutenkin mulla ja bennolla synkkaa hyvin joten ei se tosta lähtis, kun koko perhe iskä mukaan lukien tykkää siitä :)

   Poista