torstai 10. tammikuuta 2013

Hyppyloma päättynyt - kaksi aivan hullua ponia jotka haluavat hypätä

Jep, hyppyloma on nyt päättynyt. Eilen oli Jannan treenit. Beni meni kuin hullu joka kiisi ihan innoissaan jokaisen esteen yli, eikä jaksanut keskittyä. En voinut uskoa että Joulukuussa kun lopetimme menimme bennon kanssa kympin-viidentoista rataa ja yhden 130cm pystyn rauhassa hallitusti hyvin, ja nyt tämä yksi menee kuin formula. Okei, ehkä hyvä vain, että papalla on energiaa. Ainiin en ole kertonut viimeisestä Jannan valmennuksesta vuonna 2012, no ehkä voin ladata siitä videon joskus. Nyt en ladannut videota edes tähän postaukseen - laiska.
  Bennolla meni tunti epähallitusti, ei oikein ollut kontrollia, joten käteni muuttui kovaksi ja siitä ei ainakaan ollut hyötyä. No ehkä se tästä rauhottuu. Lauantaina onkin aluevalmennus, mutta sunnuntaina en pääsekkään sinne. Onneks sitten 18-20 päivät on mj-leiri joten benno joutuu hommiin ja pääsen Sadun valmennukseen. Siellä benno meni niin hyvin.
  Olin myös nowalla Jannan valmennuksessa eilen, Nowa oli rmenevä, mutta se sentään kuunteli ohjeita. Nowa teki hyviä hyppyjä ja oli tosi hyvä valkussa. Menen nowallakin lauantaina aluevalkkuun ja ens viikolla sinne mj-leirille.
Okkei, yritän ladata videot viikonloppuna - en lupaa.  Tää oli nyt aika pika, mutta moikkaa! :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti