keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tuuppailua

No heeeei 8)! Bloggaan taas! Olen siis ottanut kotiläksystä opikseni ja alkanut treenaamaan koulua. Maanantaina poneilla piti olla rentopäivä, mutta innostuinkin ratsastamaan ne oikein kunnolla. Bennon kanssa otin kouluraipankin, koska käynnissä se ei jaksa koskaan liikkua joten pelkkä kouluraipan kädessä olo piti sen virkeänä. Aloitin tekemällä voltteja, tein myös avoa ja sulkua. Lisäsin siihen myös pysähdyksiä. Samaa tein ravissakin, tosin ravissa tein lisäksi väistöjä ja käyntiin siirtymisiä. Ja aina jos beni yritti kiidyttää pysäytin sen, ja pian se alkoikin kuuntelemaan. Käyntiin siirtyessä beni ei koskaan kuunnellut, joten alon heti työstämään sitä jotenkin käyntiin siirtyessä, ja pian voitiinkin kävellä pitkä suora rauhallisesti ilman väliraveja. Laukasse tein edelleen samoja tehtäviä, mutta myös lyhensin ja pidensi pysäyttelin vaihtelin laukkoja tms. Laukanvaihdoissa beni aina lähti, mutta pysäytin sen heti vaihdon jälkeen monta kertaa, niin se lopetti lähtemisen. Beni olikin tosi hyvä ratsastelun jälkeen meninkin sitä tunti puoltoista. Loppuraveissa meni oli jo tosi kuuntelevainen ja hyvä kuin taas alku ratsastelusta.
    Nowan taas menin rennosti. Tein paljon voltteja, ja yritin saada sitä kyljistä rennoiksi. Nowakin rentoutui tosi hyvin. Tein senkin kanssa avoa ja väistöjä niin laukassa kuin ravissa. Myös käyntiin siirtymisiä ja nowa tuli niissä tosi hyvin takas, Nowa oli jo alusta kuulolla. Nowa oli myös tosi auhallinen ja rento.
  Tiistaina poneilla oli vp.

Tänään menin ponit taas kunnolla, molemmat.Beni oli tänään selvästi parempi kuin maanantaina. Alussa Beni oli vähän tahmea, mutta parin ravipätkän jälkeen Beni alkoi kuuntelemaan ja oli reipas. Tein käynnsisä väistöjä, avoa, sulkua, takaosa käännöstä. Benno kuunteli hyvin, muttei antanut kunnon tukea suuhun, tein lähes kaiken istunalla. Ravissa samoja juttuja. Laukassa Benno rentoutui hyvin ja tein voltteja tms. Kentällä oli myös pari vinoa kavalettia, joten tulin niitä. Niissä oli sellai kaareva käännös ja tulin sitä, välillä lyhensin viiteen, pidensin kolmeen, tein voltin välissä ja kaikkea erillaista. Menin Bennoa taas puoltoista tuntia, Benno olikin tosi hyvä.
  Nowalla aloitin käynnissä tekemällä pitkällä sivua avoa ja sen jälkeen ja ennen voltti. Tein myös väistöjä, Nowa rentoutui hyvin kyljistä. Ravissa tein samoja tehtäviä, tein myös takaosakäännöstä pysähdyksiä ja käyntiin siirtymisiä. Laukassa tein avoa ja takaosakäännöstä joka toinen kerta pitkällä sivulla. Nowa rentoutui hyvin, oikeaan kierrokseen se oli vähän jäykempi, mutta vasempaan se oli tosi hyvä. Sitten loppu ravailniki jo. Menin nowaa tasan tunnin!


Nowalla ja Bennol olis myös ruotsin matka tiedos pääsiäisenä! :) Siel hypättäis Balitc cuppia! Ootan sitä jo nyt ihan innoissani :D!! Päätin ny vaan kertoa :) Ei mula varmaa muuta joten moikka=)!

5 kommenttia:

 1. Ei vitsit! :D Nyt oon kyllä jo oikeesti TOSI kade sulle :D Sit siitä Ruotsin reissusta postaat kaikki valmistelut ja ratavideot ja paljon kuvia jajajajajajaaa paljon kaikkea! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Lupaan postata ja yritän tehä jonkun pienen videopostauksenkin jajajajaja paljon kuvia tulee joo :)!

   Poista
 2. Voiiiii ! Harmi ettei Nami pääse kaasuttamaan sinne ;D Onnea sinne ihan sikana jo näin etukäteen, ootan jo tota postausta :D!

  VastaaPoista
 3. Mun blogissa on sulle haaste :)

  VastaaPoista