sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kotimäen kisat ja maastoilua!

Moi olimme tänään hyppäämässä Bennolla kotimäessä. Nowa tuli mukaan, mutta Nowalla kävin vain maastoilemassa, Nowa ei hypännyt mitään.
  Tulimme kisapaikalle hyvissä ajoin ja ehdimme rauhassa maastoilla Nowan kanssa. Nowan kanssa ravailimme ja laukkailimme ympäri maastoja, sitten kävimme vielä laukkaamassa vähän pellolla! En tiedä yhtään kuinka kauan menin, mutta tarpeeksi, Nowa tykkäsi kovasti! :)
Sitten pistimme Nowan pois ja menimme hetkeksi maneesiin katsomaan kisoja. Meillä oli vielä paljon aikaa, joten näimme ysikympin loppuun ja metrin pari ekaa. Sitten menimme pistämään Bennoa kuntoon.
  Verkassa Benno tuntui menevältä. Verkkasin sen kuitenkin ihan normaalisti, eli en mitään rankkaa muutama hyppy. Verkan jälkeen sainkin jäädä maneesiin, koska olin toinen lähtiä.
Aluksi himmailin Benillä vähän liikaa radalla, kuten huomaatte kakkos esteelle se tuli tosi juureen, ja tuolla huomattiin just se, että mitä enemmän vedän sitä enemmän se lähtee. Loppua kohden annoin sen jo laukata paremmin, vikalle esteelle tuli parhain lähestyminen, koska siihen laukkasin hyvin. Sain sitten ruusukkeen puhtaasta radasta niinkuin kaikki muutkin saivat puhtaasta radasta. Täytyy myöntää, että 110cm esteet näyttävän ihan maahan kaivetulta :O, kun vertaa viime kesään ku ne tuntu niin korkealta. Ja uskokaa tai älkää ne kaikki (paitsi 1) olivat kympissä. Sitten odottelin hetken, ja päätimme mennä vielä kilpailujen ulkopuolella 120cm. Sanoin, että haluan mennä 120cm ei yhtään suurempana eikä yhtään matalempana. Pari muuta kotimäkeläistä meni myös kisojen ulkopuolella radan,joten siksi minä menin samalla. He taisivat vaan mennä  eri korkeudella. 120cm verkkasin vain muutama hyppyä, ihan muutama. Radalla päätin jo aluksi oottaa hyvän laukan, enkä pidellä Bennoa niin paljon. Ja kappas, rata oli paljon sujuvampi ja parempi kun laukkasin enkä säätänyt kädellä. Teimme myös nollan 120cm, tosin tästä ei tullut ruusuketta, koska se oli kisojen ulkopuolella. 120cm esteetkin näyttivät hirmu pieniltä, mutta nekin olivat ihan 120cmssä, ehkä se on kun silmä tottuu.

Hyvällä mielellä lähdettiin kohti kotia! Nyt on jo vähän enemmän kokemusta Bennon kanssa! Tämä oli ihan kiva kauden avaus! :)
-Jassu

5 kommenttia: