maanantai 4. helmikuuta 2013

Maajoukkuevalmennus 1.-3.2.2013

Mooi! Näette kuvista, että pääsin Nowan kanssa maisteleman opistohallin pohjaa ;)! No ei meillä kauheen surkeesti menny, vaikka tipuin, oikeestaan meni tosi hyvin ainakin Nowan kanssa ja Bennon, mutta sunnuntaina se oli tosi villi :D. Okei, mut siis valkut alko taas perjantaina ja loppu sunnuntaina. Tällä kertaa teemana oli tasapaino ja istunta.
 Perjantaina menimme ilman jalustimia alkutunnin. Verkassa tehiin jotain koulu juttuja, mut sitten mentiin myös kahta kavalettia johon väliin piti tulla kolme askelta. Sen jälkeen tultiin 5ristikon innarii ja yks askel pysty yks askel okseri. Nää oli siis keskihalkasialla. Mentiin sitä muutama kerta ja jossai nkohtaan ne muttu sillai, että joka toien oli pysty ja joka toine ristikko. Okserin koko vaihteli koko ajan ehkä korkeimillaa se oli pääl 120cm? Molemissa kulmissa oli myös okserit. Tultiin sitä innaria ja niitä oksereita. Benno oli niissä rauhallinen eikä kuumunut tms.
Nowan tunti oli tunti Bennon tunnin jälkeen. Teimme kaikkea samaa. Nowa oli paljon paremmin kuulolla nyt. Mun piti vain ite keskittyä istuntaan, koska me oon ite istunalla tosi nopea ja kun Nowakin on niin nopea sit mun istunta tuo siihen viel enemmän vauhtia. Sitten ku tunti loppu aloin koht laittaa jo iltaruokii, koska tunti loppu niiin myöhää. Sitte iltapal, ja sit mentii kattoo telkkarii ja jotai juteltii :D

Lauantaina heräsin kuudelta Julian ja Erican kanssa ruokkii ponit. Sen jälkee mentii ite aamupalal. Mentiikin rakentaa esteitä aamulla ja kattoo ekaa tuntii. Ekan tunnin jälkeen menin kävelyttää Nowaa Oonan ja Julian kaa, kunnes Bennon tunti alkoi. Täl kertaa keskel sii oli pysty-6 askelta-okseri-6 askelta-pysty.. Ei menty kylläkään sitä ekaks vaa mentiin puomeja vähä niinku kolmikaarist kiemura uraa tai jotai sellasta. Sitte tultii sitä keski linjaa mutta esteiden väliin tuoli votit. Benno tuntui, että se menisi kovaa,vaikkei se mennyt. Sitten ku oltii sitä menty parikertaa nii mentii se ilman voltteja. Sit mentii siin jonkin sortin rataa mitä en osaa selittää.
 Bennon tunnin jälkeen menin äitin kaa pikapikaa syömää lounaan, koska valkut oli melkein tunnin myöhässä.
Nowan kanssa tehtiin samoja juttuja, ja Nowa oli sopivan rento. Nowa ei mennyt kovaa, mutta oli eteen päin pyrkivä. Linjat ja kaikki meni hyvin. Yksi kielto tuli, koska oli kolmoissarja ja siellä keskimäisen esteen välissä oli vesimatto niin nowa yllättyi siitä ei se tajunnut sitä oikeen, mutta kun tultiin uudestaa ei Nowa välittänyt siitä.
 Nowan tunnin jälkeen pistin sen pois jakäytiin vaihtaas vaatteet jumppajuttuu varten. Siellä me tehtiin jotain ihme juttuja. Sen jälkeen syömään, ja sitte mentiin kävelyttää poneja. Tän jälkeen annettiin pian iltaruoka ja mentiin ite syömää, sitte menii kattoo telkkarii, kunnes mentiin lähes kaikki MJläiset ulos lumisotaa :D. Sitte mentiiki suihkuu ja nukkuu.

Sunnuntaina herättiin taas kuudelta ruokkii. Me siivottiin omat kamat ja mentiin aamupalalle. Me luovutettiin myös huoneet ja mentiin rakentaa rataa. Katoin taas ekan tunnin, kunnes mentiin taas kävelyttää ponei Oonan ja Jullen kaa. Sitten mulla olikin Bennonkaa tunti. Eka ravailtiin ja laukkailtii iteksee, koska siin hallissa oli Baltic cup kokous. Kun tää kokous oli loppunu alettii verkkailee. Mentiin sellasta pystyy jonka edessä oli puomi. Sen koko vaihteli, kunnes mentiin okseria toisesta suunnasta. Sitten aletteenkiin hyppää rataa. Sen näette videolta. Benno meni sika kovaa, vaikkei se edes videolla näytä :D Tunnin jälkeen Satu sanoi, että ono kehittyny näiden parin kerran aikana hirveesti, ja että mun ja Benin yhteistyö vaa paranee koko aja ja et ratsastan sitä hyvin  :) Ja oon kuulemma tosi rohkee, ku kuitenkin annan sen laukata vaikka se menee kovin, koska se tarvii sitä laukkaa vaikka se menis vähän kovaa, koska mitä enemmä otan takas, sitä enemmä se ampuu esteel :D.
Benin tunnin jälkeen taas Beni pois ja nopee syömää :)
Sitte oli Nowan tunti. Nowa kulki jo alusta asti tosi hyvin. Se oli hyvin kuulolla ja hyvin avuilla. Eikä se pelkästään sählännyt. Satuki sano, että se o hyvi tullu läpi tän viikonlopu aikana. Siinä ku mentiin sitä pystyä ja okseria tuli ari huonoo hyppyy, ku en laukannu tarpeeks mut muute hyvi. Nyt olin istunallakin paljo rauhallisempi.
Rata meni Nowankin kanssa hyvin. Eka rata oli joku 95-105cm. Se meni hyvin ja rauhallisesti. Satu sanoi, että ratsastin tosi nätisti. Satu oli tosin vihainen, koska läppäsin Nowaa raipalla lavalle ennen sarjaa jonka alla oli vesimatto.
  Tän jälkeen tultiin toinen rata joka oli 110-115cm. Se meni hyvin niin kauan kuin se tuli siihen sarjalle, koska se oli kahen askeleen sarja ja Nowa tuli yhellä, sitten en saanu korjattuu laukkaa ajoissa ja Nowa tuli pitkänä pystylle ja kielsi onneksi, koska josse ois hypänny niin se ois hypänny sen nii sillai sekaa menevästi, nii se ois voinu jopa kaatuu. Mä sitten lensinkin komeesti ja kaadoin koko esteen XD. Nowa raukka pure ekuolaimia ettei suitset tippu päästä ku ne lähti. Nousin heti ylös ja menin Nowan luo. Laitoin vaa suitset päähä ja jatkoin matkaa. Satu kyllä kysyi, että haluunko, etä Erica tulee välis mut en halunnu, koska sit voi tulla epävarmuutta. Sitte tultiin uudestaa ilman mitää ongelmaa ja Nowa oli hieno tyttö :).
Tän jälkee Nowa pois ja  tavarat kasaaa ja kohti kotii! :)
Ainii kiva viitta mul tuol nowankaa ku kaula huivi lähti tollai XD
-Jassu

4 kommenttia:

  1. Siistin näköstä menoa ja kiva toi video :)

    VastaaPoista
  2. Mäki kattosin et oot kehittyny paljon !:) mua niin pelotti sun kaulahuivin puolesta kun se lepatti vaan sielä takana :D onneks et jääny sillä mihinkä kii ku lensit esteen sekaan!:)

    VastaaPoista