lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ratsastelua

Moikka taas :) Päivitystä taas. Viikko onkin tässä mennyt ihan rennosti. Ponit on liikkunut tosi kivasti tässä näin, jopa Nowa. Ykspäivä kävi vaan sellai juttu, että Bennoa mentiin 2h..... hupsis. Seuraavana päivänä Benno saikin mennä rennommin. Oon myös ratsastellu mun kaverin Katsun Kerttu-ponia. Muummoassa viimeksi tänään.
Ensin ratsastin Bennon, Benno liikkui ihan kivasti, menin pari kertaa kavalettia ja poika oli (jälleen kerran) innoissaan. Sen takia mentiin sitä aina välillä tosi lyhyessä laukassa. Ensin sileällä Benno oli tosi kiva, tosin vähän pohkeen takana. Kuitenkin sain sen pohkeen eteen. Bennon jälkeen ratsastelin hetken Kertulla, kun katsukin oli tallilla. Kerttu meni ihan hyvin, mitä sitä nyt meninkin. Tää oli toinen kerta ku menin vähän ja meni ihan hyvin. Kerran aikasmemin menin sillä hetken. Menin Kertullakin pientä kavalettia, on se vaan niin erilainen kuin Nowa ja Beni. Kerttu on sellainen tasanen. Me otettiin videota joten voisin siitä näyttää kuvia.
Näiden jälkeen ratsastin Nowan. Nowa oli tosi kiva, liikkui tosi rennosti. Käytti itseään hyvin ja oli eteenpäin pyrkivä, oke se on aina, mutta silti :D. Jäi hyvä mieli tästä päivästä, ku ponit meni nii hyvi, oke tää oli aika lyhyt postaus, ihan sama:D
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti