maanantai 25. maaliskuuta 2013

Viimeiset estetreenit ennen Ruotsia

Mulla oli tänään Jannan treenit Jannan luona. Menin molemmilla poneilla vaan sellaista jumppaa ja treenit oli enemmän sellaset että pari ongelma kohtaa täytyy saada pois. Nowalla treenattiin sitä, että poni olisi vähän enmmän irti puomeista ja Bennolla kontrollia. Molemmat ponit toimi todella hyvin.
Menin eka Nowalla. Alotettiin siinä menemään puomi pysty puomia. Ekan puomin väli oli yks askel ja toisen puomin väli innari. Siinä Nowaa piti vähän lyhentää, eikä Nowa saanut vaan kaahottaa menemään. Nowa oli todella hyvin kuulolla, ja otti hyviä hyppyjä. Sitten tultiin Nowalla kolmoissarja jumppaa puomi-okseri-puomi-pysty-yksaskel-puomi-pysty. Nowalla keskityin, että saan sen hyvin sisään ja sitten voinkin olla ihan rauhassa selässä, että Nowa joutuu itse kertätä itsensä siellä välissä. Nowa sitten toimi todella hyvin ja tajusi idean ja hyppäsi hyvin. Tulimme sitten sitä ja pientä rataa. Vesimatto oli myös mukana eikä Nowa kytännyt paljoa, sen verran se kyttäsi, että hyppyssä se kattoi vesimattoa ja kiinnitti huomiota vaan siihen ja lepsutti toista etujalkaa hypyn aikana jonka takia kolautti, mutta ei muuta ihmeellistä. Sitten kun Nowa oli ottanut hyviä hyppyjä lopetimme.
  Sen jälkeen bennolla. Menimme samaa juttua aluksi. Benno oli hyvin kontrollissa ja lyhensi hyvin puomi pysty puomi väliin. Bennolla tulimme myös kolmoissarjaa samalla idealla. Benno hyppäsi hyvin, ainut ongelma, että vikalla pystyllä kolmoissarjassa Benno vähän valui ulkoreunaan joka häiritsi hyppyä, koska poni ei ollut suorassa, mutta sekin korjattiin. Tulimme Bennolla myös rataa, ja Benno oli todella hyvin kontrollissa. Jannakin sanoi, että mun ja Bennon meno on ihan erinäköstä, kun sillon aluksi. Että parannusta on näkynyt. Onhan se hyvä, koska aika paljon töitä sen kanssa tehty. Jannan kanssa tuntien jälkeen höpöteltiin niitä näitä ja sitten lähdettiin kohti kotia. Täytyy myöntää, että nyt on varma fiilis lähteä Ruotsiin. Jos ratsastan samalla tavalla ponit menee hyvin, jos en ne ei mee hyvin :DD.

Ainiin mun pitää mainita täällä blogissa Oonasta ja Ericasta, koska he halus :D.  Matkalla Jannalle tosiaan kikkasin heille ja suunnittelin Ruotsii ja puhuin kaikkea turhaa, puhuin siis Oonalle ja Ericalle.. Niin Ericalle ja Oonalle, nyt he o tytyväisii ku mainitsin heijän nimen monta kertaa ;)!
-Jassu

3 kommenttia:

 1. omg.. kiitti oikeesti. :PP mähä ihan punastun ku saan tällästä julkisuutta! joo tuu kikkii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin et tykkäisit ;) Ja on syytäki punastuu ;)

   Poista
 2. Haastan sut -> bondepossuni.blogspot.fi :)

  VastaaPoista