maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ypäjän reissu videolla


Tein tosiaan videopostauksen noista kolmesta päivästä. Kuvasin minkä kerkesin, Sunnuntailta ei oo muuta videota kun se rata. Radoista pistin vain pätkiä, voin ehkä ladata radat erikseen :)
Mutta, mä kerron nopee radoista Nowalla se 110cm Lauantaina keskityin vain oman jännityksen karisuttamiseen ja hyvään rytmiin, tuli 1 alas. Sitten Bennolla 115cm, Benno oli vähän villi niin pudotti yhden pysyn lähes kokonaan koska Benno tuli pidätteestä läpi, mutta sitten lähti ampumaan esteelle ja tuli ihan huonoon paikkaan. Nowalla 3 alas siin 115cm xd, verkassa se oli super hyvä, radalla meitsi vähä sääntö nii siks tuli pari alas, sarjan b osan alas tulo oli siitä syystä koska oli hevosvälit, ja ajattelin joo nyt pitää laukata sinne et ei jää pitkäs... ja väli jäikin liia lyhyeks....
Sitten Bennolla 120cm kaks alas, toiseen vähän pohjaan toiseen liian kovaa, muuten hyvä rata.
Sunnuntaina Nowalla 110cm 3 alas, tein ite pienii virheit (mm. ulkopohje liian vähän kiinni joten poni oli vähän pyöreenä kaarteessa tms) nii nowa tiputti heti. Bennolla 120cm, alko hyvin, kakkoselle työnsin vähän liikaa joten otti alas ku oli niin pitkänä, muuten hyvä rata, näette tos lopus. Joo benno oli vähän villi välillä ja Nowa vähän sillai sun tälläi :D. Vähän otettiin puomeja, mutta pikkuvikoi :D.


-Jassu

7 kommenttia:

 1. Mitäs pienistä, teillä meni silti tosi hyvin :)! Tämmösiä videoita on kiva kattoa, tee toki lisää joskus =)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva tää video ja ratsastat iha älyttömän hyvin ! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näkösesti meette! =) ja tämmöisiä videoita kattelee mielellään lisää..

  VastaaPoista
 4. Kiva, erilainen video kisoista :) Näitä lisää!

  VastaaPoista