keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ihanatparhaatpaksutsöpöt ponit


Moi! Oon unohtanu postaa Ninan valkusta (hupsis).. Meni kuitenkin tosi hyvin, ekana päivänä tehtiin rataa jossa kesken rataa Nina ain huus 'Pidennä, lyhennä ' tms. Benno toimi super hyvin. Sit seuraavana päivänä tehtiin jumppa juttuja, yritettiin saada Bennoa pyöreemmäks, mutku on kyse Bennosta joka ei ole koskaan hypännyt pyöreesti niin turha toivo saada sitä hyppäämään esim sillai ku nowa :).
  Nyt mä oon ollu kipee ja Jesko on ratsastanut Bennoa, mut minä hyppäsin tänään. Benno oli super ! Hyppäsin pelhameilla ja se poni oli ihan täydellinen niillä, tollai mun ois pitäny mennä siel ruotsis. Joo myötäsin tänään vähän yli, koska yritin saada Bennoo rennoksi ja käyttää selkää. Bennoksi se meni aika hyvin, se ei menny päätaivaissa vaan venytti ja suoristi selkänsä. ja se käytti ees vähän selkää ku yleensä se menee selkä alhaalla pää ylhäällä. Aluksi mentiin verkkana okseria se nous 125cm saakka ja sitten lähettii menee pientä rataa ja se nousi lopulta 130cm korkeuteen ja Benno hyppäs niiiin hienosti <3.
Sen jälkeen menin Nowalla. Sillä mentiin ihan pientä, mentiin kanssa okseria ja se nous vaan 110cm korkeuteen. Ratana mentiin 100cm korkeutta, ja Nowalla oli hauskaa. Hän sai mennä vähän pienempää. Nowa sai muuten uudet suitset, jotka oli kylläkin Bennollakin tänään päällä. Ku halusin testaa XD.

Söpöt <3.
-Jassu

2 kommenttia:

  1. Heei just kivat noi suitset ja sopii molemmil vaiks kui hyvi!! :) Jaja ooks sä ostanu Benil tommose koko karva huopa jutskan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitti :) en oo ostanu, se putos taivaalta :) no ei oon mä :D

      Poista