tiistai 2. huhtikuuta 2013

Ruotsi - fiilis oli super hyvä tulokset myös jollain hyvät meillä ei :D


HOX ! HOX!
Nonii päivää :D Tossa ylhäällä on video jossa selvi isuurin osa, mutta ei mun ja Benin mielenkiintonen tulostilastoo :D Ja kerron muutenkin kaikki asiat mitä en kertonut videolla. Matkat meni siis hyvin ja näin ei niistä sen enempää, mutta Perjantaina juuri ennen Nowan rataa tippusin okserin sekaa ja mun piti lähtee jo radalle niin mut siirrettiin ysiksi, joten rata oli vähän epävara ku olin just tippunu niin 2 alas :) Bennon kanssa rata oli ihan jees kolme alas, koska Benno vähän juoksi esteille. Sitten satu Sanoi et pitää testata toista kuolainta, se ehdotti pelhamia, ja että testataan sitä jo huomenna. Aamulla sitten testattiin toimi sileällä hyvin. Olihan tuo aika iso muutos vaihtaa pelhamiin kesken kisojen ja mä en oo ikinä ennen ratsastanut pelhamilla. Nowan kanssa se 115cm meni super hyvin eka pudotus johtui Nowan omasta takajalka virheestä että mä en ois kuulemma voinu muttaa mitää ja toinen siitä ku pidin liikaa kädellä, mutta muuten Satu kehui todella hyväksi rataa. Benno toimi verkassa hyvin, mutta radalla putosin koska en pysynyt hypyssä mukana, koska Benno tuli niin juureen esteelle ja hyppäsi melkein paikaaltaan. Sitten kysyin mitä huomenna se sanoi Nowalla isoa koska toi 115cm meni niin hyvin, mutta sitten tulin sille mielelle että meen pientä koska on niin alkukausi eikä Nowan vielä tarvii mennä 120cm. Menin Bennolla myös pienen, mutta Satu sanoi joko 130cm kolmipalla tai 110cm pelhamilla, menin pieneen.. Ja tää 110cm oli enemmänki harjottelu luokka niillä kuolaimilla. No Nowalla nollat siitä metristä :D ja Bennolla hylätty joka johtui siitä että olin menossa esteen ohi mutta käänsinkin esteelle ja Benno oli ihan wtf :D no sitten jatkettiin rataa  ja sitten käänsin esteen luota pois josta tuli voltti eli hylätty...... Nyt ärsyttää ku käänsin ois pitäny jatkaa :D Radan jälkeen olin shoksissa että Benno kielsi, mutta Satu sanoi ja Sebbe ettei se poni tiennyt yhtään mihin sen piti mennä ettei siitä kannata olla harmissaan. ja satu sanoi että vaihetaan takas kolmipalaan koska toi on turhan vahva kuolain Bennolle. Ja kun oon tottunut että Bennoa saa pidellä sitten yht äkkiä tulee kuolain jossa pitää olla tosi tarkka ja näi nii ne ei ny sakottanu mua kauheesti noist tuloksista, sanoi vaan että paljon kisoja alle koska olihan nää vasta 3. kisat (kunnolliset) mulla. Täyty myöntää että ei ehkä olisi pitänyt vaihtaa kuolainta _kesken_ kisojen. Koska Sadun idea oli hyvä, Bennohan ois toiminu super jos olisin osannu ratsastaa niillä kuolaimilla, mutta kun en osannut ja en tiiä onko Bennolla koskaan edes käytetty oliivia kovempaa kuolainta :o. No tällänen reissu tää oli :D Fiilis oli paras ja seura parasta ! :))
Mut mun pitää mennä sellaselle kallonkutistajalle (eli jollekki urheiliapsykologi? tyypil) joka auttaa mua kesittyy ja siirtää jännitystä muualle, koska esim Bennon radalla ku känäsin pois tuli joku jännä juttu ja käänsin vaan pois vaikka oisin hyvin voinu jatkaa, ni see auttaa siin et pää pysyy kylmänä. Ja muutenin mulle sanottiin että Benin kaa unohetaan noi radat koska mul on niiiin vähän kisakokemusta sen kanssa alla. :)


No nyt on käyty Ruotsi, radat oli aika vaikeita, paikka kiva, meiniki kiva ja ihan hyvä reissu :)!
Tässä vielä kuvia ja laatu mitä parhain :D Ku iskä ei oikee osannu ottaa hallis kuvii :D

Se tunne ku saatiin rattaiden omistajalta tietää ettei noi ookkaa yleiskäytössä...

10 kommenttia:

 1. ootte kyl nii söpöi ku syötte! ;D oisin kans nii halunnu lähtee tonne vaik ilman ponei jonku kyydil! oli varmaa iha huippu reissu :D

  VastaaPoista
 2. jee kiva postaus!onko miisalla tai muilla ruotsissa olijoilla blogia?;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Tessalla, Oonalla, Petterillä(?), Tiiulla jaja ei muil varmaa :D

   Poista
 3. Hahah eivitsi:D just hyvä;) 44 kieltoo.. 7 tippumist, 14 hylkyy! Iha hyvi:D;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :DD kyllä ;) Tää oli joku ennätys :D

   Poista