tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tiistai

Moi, päivitystä taas. Viikkon on mennyt normaalisti ja näin. Tänään Benno liikkui ihan sairaan kivasti ja tosi hienosti, välill' tuntui, että se oikeesti tanssi :D. Se oli niiin hieno tänää. Tein kaikkia erillaisia tehtäviä, jossa se joutui oikeesti keskittymään. Ja musta tuntuu, että eilinen kiitolaukka ralli pellolla teki Bennolle ihan hyvää, että se pääsi irrottelemaan ja ainakin mieli pysyy virkeänä.
 Nowa ei mennyt kauheen hyvin, tai siis joo oon vaihtanu sillä ny kuolainta kierrekuolaimeen ja on toiminu hyvin, mutta Nowa ei vaan jostais syystä tykkännyt yhtään mennä sileetä, sen kanssa pitäisi mennä taas maastoon niin seki pääsisi irrottelemaan. Bennolla en vielä mene maastoon koska se lähtee siellä aina kiitolaukkaan eikä pysähdy, joten meen vasta sitten ku on kunnolla sula ettei se liukastu ja muutenkin sitten saan sen paremmi takas :D
 Nyt on ollu kaikki vähä  peruttu, mutta meillä on Nina Fagerströmin valmennus jossa oli erikseen kaikki jutut että sinne o turvallista, koska tiedetään mistä talleilta tullaan, ulkopuolisia ei päästetä tms.
Menen sinne siis Bennolla. Se on aika kallis joten en viitti mennä molemmilla ja koin sen olevan Bennolla tärkeämpi :)


-Jassu

4 kommenttia:

 1. tää sun blogi on ihana! :) ratsastat tosi hyvi (:

  VastaaPoista
 2. Sinut on haastettu! :)
  http://anskuntulevaisuus.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista
 3. SINUT on haastettu!
  http://emmakas.blogspot.fi/2013/04/haaste-38.html

  VastaaPoista