torstai 23. toukokuuta 2013

Jumping Ypäjä ja Maajoukkueleiri - VIDEOPOSTAUSMoi :D Tein tosiaan videopostauksen koko jutusta, mutta Sunnuntaina kuvaukset jäi vähän vähälle. Mutta me mentiin sinne siis Lauantaina ja hyppsäsin Nowalla 110cm ja Bennolla 120cm.
Nowalla 110cm meni super hyvin. Rata oli rauhallinen ja tiesin koko ajan mitä tehdä. Mutta rata oli tosi pitkä 15 estettä ja 17 hyppyä. Joten kaksi pudotusta uusinnassa ei ollut paha, ne oli vaa sellasii et ois pitäny pysyy hypyssä vähän pystyssä. Mut sijotuttii 4. :).
  Bennolla 120cm oli huonoin 120cm ikinä. Benno kaahas ja oli ihan kauhee se teki ihan mitä tykkäs. Radalla oli sellai vaikee kaarre pystyltä sarjalle ja sit ratsastin sen ihan huonosti ja siihen tuli kielto ku Benno lähti imee ja sitten se ei nähny mitään paikkaa, siis ei mitään, sit ku se kielsi se meni oikee istumaan sillai.. Mut nyt en oo sillai ees kauhuissaan vaiks benno kiels tai aluks olin mut se oli sellai, et ei siin ollu ees mitää paikkaa.. No sit tultiin uudestaan eikä mitää ongelmaa, mut sen sarjan jälkeen benno päättikin et hän tekee iha mitä tykkää ja meni iha täysii ja siinä niitä puomejakin sitten tuli. No Sunnuntaina mul piti olla treenit, mut sovittiin sillai et hyppään vast Ma ja meen nyt korjaa virheet pienempään luokkaan. Benno toimi nyt paljon paremmin, mutta oli silti villi. Nyt sain sen 110cm'ässä takaisin. Mutta pariin se lähti imee ja jäin vetää ja sit se unhoti ottaa takajalat mukaan.
Mut Nowalla oli Su treenit ja meni hyvin. =)
Maanantaina olikin treenit molemmilla, Bennolla 7 aikaaXD Nukuttiin koko yö kurssarin katolla parin tunnin yöunil, mut iha hyvi jaksettii. Vasta Maanantaina Benno toimi hyvin. Nyt sain sen kiinni ja se hyppäs muutenkin hyvin. :D Mentii pitkää vettä ja kaikkee ja se meni tosi hyvin!!
Nowa meni kans iha hyvi, mut aluks se possuili, SIIS NOWA POSSUILI :D..... Nowalla en menny ees pitkää vettä ku päätin et en haluu ees PM'iin Nowalla. Niin en jaksanu alkaa tappelee Nowan kaa siit pitkäst vedest, ja se oli Sadullekki okei.

Sit Satu ja noi oli jotai puhunu ja ratsastan kuulemma Bennoo tosi hyvin ja se kulkee mun kaa tosi hyvin, mut radoista on vaan rutiinin puutetta et niit täytyy vaa mennä ja mennä :) Ja sit se kehus et Nowa on nii suloinen poni ja noi =)
Ainii teenkö kysymyspostauksen videossa vai iha tekstinä ? =)
-Jassu

5 kommenttia:

 1. tee kysymyspostaus videona! :)

  VastaaPoista
 2. ^samaa mieltä. Toi eka nowa video meni aika kivasti, mut toi toine on vähä sähläämist. Teil o varmaa vaiks kui kivaa siel tai silt ainaki vaikuttaa =)mitä te teette vapaa aikan ja onks teil sitä paljo? :o :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo:/ Ja on meil loppuje lopuks aika paljo vapaa aikaa, tehää vähä mitä tykätää/keksitää XD tuol keksii ain hulluimmat ideat :D ja on hauskaa :)

   Poista
 3. hahhaa siel katol ei ollu ainakaa liia kuuma nukkuu :D

  VastaaPoista