perjantai 17. toukokuuta 2013

Sileetä ja koulutuntia

Moi! Nyt tulee taas postausta. Poneilla oli siis tiistaina vp, mutta keskiviikkona olikin paluu arkeen ja ratsastin molemmat kunnolla tai no benin.. Nowalla vähän meni sivusuun tämä kunnolla meno.
Bennon kanssa aloitin käynnissä tekemällä voltteja ja yritin saada sen rentoutumaan suusta, se meinaan oli vähän kova. Tein sillä paljon puoli pidätteitä. Vaihtelin myös puolia jolla tein puolipidätteitä, samalla myös tuin ohjalla ettei käsi tee pelkkää työtä. En oikeastaan tehnyt bennolla paljon mitään erilaisia tehtäviä, vaan tein paljon voltteja ja muuta sellaista. Kun olin Bennolla tehnyt ravi ja laukka työskentelyä aloin tulemaan puomeja. Tulin yhtä puomia kootussa laukassa, sitten laitoin taas eteen ja sitten taas koottuun. Benno myös tuli takaisin todella nopeasti eteen laiton jälkeen. Koska yleensä se lähtee vain juoksemaan ohjaa ja istuntaa vastaan. Nyt sain sen hyvin istunnalla takaisin. Benno oli ihan hikinen tämän työn jälkeen. Sen takia meninkin suihkuttamaan sitä ja sitten päästin sen syömään ruohoa.

Nowalla menin aluksi ravissa puomeja, ja tein äkki käännäksia jossa Nowa joutui olemaan valppaana. Nowa pysyi tässä vielä rauhassa, sain tehdä rauhassa pyöreitä voltteja mutta kun aloin laukkaamaan Nowa sinkoili joka suuntaan, se yritti koko ajan sujahtaa joka suuntaan. Se oli muutenkin sika villi. Nowalla oli ihan hirveästi virtaa. Kun yritin tehdä oikeasti rauhassa työtä se vain kaahasi. Vaikka yritin istunnalla rauhottaa sitä.. no sillä ei ollut vaikutusta. No menin sitten sinkoilevan Nowan kanssa ika pitkään puomeja kunnes loppuravasin. Päästin Nowankin syömään ruohoa sitten.
Torstaina mulla oli Maijan koulutunti Benillä. Mulla oli siis yksityistunti, koska kukaan muu ei tällä kertaa tullut samalle tunnille. Teimme S-kiemuraa lähes kokotunnnin. Aloitimme sen käynnissä. Benno alkoi jo heti aluksi pistämään vastaan, kuitenkin se rentoutui pikkuhiljaa mukavasti. Kun alomme tehdä kyseistä s-kiemuraa ravissa Benno ei meinannut päästää minua selkäänsä vaan pitiristiselkää alhaalla ja kipitti alta. Meni aika kauan, ennen kuin saimme Bennon käyttämään oikeasti selkää ja takajalkoja. Se alkoi myös painamaan vasemmalle kädelle. Se tuntui inhottavalta. Siksi Benno pitkin ratsastaa hyvin pohekeella läpi. Sitten kun Benno oli tullu tosi hyväksi ravissa aloimme laukkailemaan ässä kiemuraa, aina suuntavaihossa piti vaan pysäyttää, Benno pysähtyi hyvin. Mutta Benno säikäytti meijät yhes kohtaa kauheesti, ku olin lyhentämässä sit benno yht äkkii laitto pään ryntäisii ja alko sillai kompuroimaa sitten tietty pysähdyin niin Benno poika alko hinkkaa nenäänsä koska se kutitti. Arvaa pelästyttiinkö me, että se sai sydänkohtaukse tai jonku.
No tämän jälkeen jatkettiin normaalisti töitä. Sitten teimme kaikennäköistä ja sitten ku tunti oli ohi lopetin ja loppu ravasin :D. Sittens annoin taas Bennon syödä ruohoa ja suihkutin sen, koska oli kauheen kuuma.
Nowalla tein samoja tehtäviä, kun bennolla tehtiin tunnilla. Nowa oli sika hyvä ja Nowa jopa yritti olla vähän kouluponi. Tosin kun sokeripalat oli kentän reunassa, oli Nowan aika jännä ohittaa ne. piti vähän puhista. Mutta kun Nowa alkoi keskittymään työhön ei se edes huomannut niitä. Nowa oli muutenkin todella hyvin kuulolla koko ajan. Jäi tosi hyvä mieli =). Nowankin päsätin sitten syömään ruohoa ja suihkutin sen.Huommea Ypäjälle, ja siellä sitten mj-valkkuihin :). Mun piti ypällä mennä 130cm, mutta sitten päätin, että njää, koska menin sen jo laaksolla, enkä halua joka vknlp mennä niin korkeeta :). Siksi meenkin 120cm :).
Nowalla meen 110cm.
ps. muistakaa kysymykset kysymyspostaukseen ei tähän tai uudempiin :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti