tiistai 28. toukokuuta 2013

TR Turku - Turun Malja 24.5.2013


MOI! Oltiin Maljassa hyppäämässä Perjantaina. Menin 110cm ja 120cm.
Aamulla ei ollut kauheen aikanen herätys, onneksi, koska Miisa oli meillä yötä (oikeastaan torstaista sunnuntaihin asti eli koko viikonlopun) joten ei tullut mentyy aikasin nukkumaan. Tosin aina jos nukun vähemmän, mulla menee aina paremmin.
Oltiin kuitenkin kisapaikalla hyvissä ajoin. Laitoimme Bennon heti kuntoon sitten kävelin radan. Arvostelu oli A.2.0, joten radassa oli vain 8 estettä. Verkassa Benno oli hyvä. Se kerrankin kuunteli ja sain ratsastaa sitä, enkä joutunut vaan vetämään. Verkasta jäi hyvä fiilis, joten radallekkin oli hyvä mennä. Otin melko hyvän temmon aluksi. Tein omasta mielestä ihan hyvät tiet, ja rata oli kokonaisuudessaan hyvä. Olisin tosin voinut hieman enemmän ratsastaa aikaa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että saatin nolla ja pääsin kerrankin ratsastamaan Bennoa.

Sijoituttiin kuitenkin kuudensiksi tässä luokassa :)
Tän jälkeen oli pikku tauko, tai siis kun olin 1b ja c luokat välissä. Tän jälkeen kuitenkin tutustuin 120cm rataan. Bennoa en verkannut kauheasti. Verkassa toin ponin välillä vähän huonoihin paikkoihin ja jäin pitelemään joten Benno hyppsäi tosi juuresta. Tosin välillä on parmepi tuoda Benno juureen verkassa, niin se nostaa jalkojaan radalla paremmin.
Radalla otin hyvän ja tasaisen laukan. Laukka pysyi melko tasaisena koko radan ajan. Bennolla tein omasta mielestä ihan hyvät tiet, en mitään kauheen pieniä. Yhden lähestymisen tosin mokasin, koska en laskenut askelia. Se ei ollut mikänä suuri moka kuitenkaan, että puomi olisi tullut.
Mun ja Benin aika ei ollut mikään päätä huimaava tasaisen tahdin ja melko pitkien teiden takia. Olin aivan varma etten sijoitu. Beni lähtikin kotiin ja mä jäin vielä kisoihin Miisan kanssa. Yllätyksekseni sijotuin kuitenkin 8. Benno oli kyllä ansainnut ruusukkeensa!Hyvä mieli jäi siis näistä kisoista! Muut päivät vietin myös Maljassa, mutta muina päivinä istuin vain katsomossa, välillä ehkä heppahoitajana. Videoita, mulla ei nyt ole.. Tai radat kuvattiin, mutta ne ovat Miisan kamerassa samoin meidän kuvaama kysymyspostaus vastaukset. Katsotaan saanko videoita :).

Seuraavat kisat onkin Finnderby ja sen jälkeen onkin nokka kohti Ruotsia Sadun ja Sebben luo kolmeksi viikoksi! Sinne tuleekin vain Benno. Nowa pääsee hieman rennonmpaan, laitsalle ja maastoiluun! Bennolla on tarkoitus treenata ja päästä kahtiin kisoihin. No, mutta Ruotsista enemmän kun se on lähempänä!
-Jassu

23 kommenttia:

 1. Meetkö benillä pm? Ku onhan teitä parempia ehdokkaita joilla enemmän 0vp 120-130 ku teil.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän valitsen joukkueen pm'eihin (y) en mä oo sanonu että mä pm lähtisin puhuin että meen treenaamaan ja kahtiin kisoihin?:D

   Poista
 2. Oks miisalla blogia?

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että kisat menivät hyvin ja Bennon ratsastettavuus radalla on parantunut :) Tsemppiä Finnderbyyn!

  Lähteekö muuten kaikki ponit, jotka ovat "ehdolla" PMiin, Satun ja Sebben luokse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Sadun ja Sebben luo lähtee minä, tiiu , miisa,saana ja john:) eli emmä tiiä onks siin kaikkii tai sillai:D

   Poista
 4. kui meette sadun ja sebben luo? meettekste treenaamaan tmv.? :) ja kuin sä saat valita ne ketkä pääsee pm:eihin :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ANonyymi oot hassuXD mähän sanoin tos teksist et meen treenaa ja emmä ny oikeesti saa valita XDD

   Poista
 5. Jassuu, oot niin hauska:D Ei mut hienoo, benno näytti jo kuvissakin paljon rennommalta, ja sen hyppy näyttis paljon pehmeemmältä;) Go te!<3

  VastaaPoista
 6. Pyydä miisaa tekemään blogi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo jos voit tehdä tänne jonkun erikoispostauksen, jossa miisa kertoo itsestään ja sitten siltä voi kysyy jotakin ;D Mut ei ole pakko, sinustahan tää blogi kertoo ;)
   Tuutko muuten Luvialle kisoihin, silloin kun siellä seuraavaksi pidetään?:)

   Poista
  2. novoinhan mä kysyy jos saadaa vaiks ruotsis jtn aikaseks :D
   ööö... en oo vissiin tulos =) tai en ainakaa oo tietone :D

   Poista
 7. Koska vastaat noihi kysymyspostaukse kysymyksii..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vastannu jo mutku se video on miisan kamerassa eikä se oo saanu ladattuu niit viel

   Poista
 8. Koska saat se video ladattu ja voisiks päivittää..

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Juu =) mut täytyy vena aeka et saan jostai wifin et saan aldattu yhen jutun tähä koneesee et video tulee =)

   Poista
 10. Tee postauksia sielt ruotsist! Ois kiva lukee mitä teette yms :) ku eiks sul oo iphone ni voit postaa silläkin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä alan ny tekee postauksii mutku tääl ei oikeesti oo aikaa:D

   Poista
 11. Tuli muuten tällee vähän myöhässä mieleen, että mulla olis susta ja benistä kuvian finnderbyn luokista :) jos kiinnostaa niin laita viestiä willman.emma@gmail.com

  VastaaPoista