tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ratsastelua Bennolla


Moi! Tänään oli Bennolla taas klinikka riessu, ihan vaan tarkastus mielessä. Bennolla oli kaikki kunnossa ja näin, ell antoi myös luvan palata normaalin arkeen! Klinikka reissun jälkeen ratsastelin Nowan. Jesko piti mulle tuntia. Mentiin puomeja, tänään tustus ettei mikään onnistunu. Aluksi Nowa sääsi, sitten mä aloin säätää. Loppujen lopuksi päästiin Nowan kanssa yhteis ymmärrykseen :)
Nowan ratsastelun jälkeen otin Bennon. Harjasin Bennoa pitkään ja siistisin sen harjan ja hännän. Se pitää myös pestä joku päivä. Bennolla menin tänään tosi rennosti. Benno oli ihan normaali ratsastaa eikä edes yrittänyt kääntää päätään vinoon että näkisi siis, vaan pysysi ihan suorana ja oli muutenkin suora ja hyvä :) Menin paria puomiakin, Benno meni hyvin ne. Laukassa Benno vähän innostui :D.

Sitten Bennon ratsastuksen jälkeen putsailin kamoja ja laitoin kaiken valmiiksi :) Huomenna ois lähtö Hankoon. Mennään hyppäämään Nowalla ke-pe! :)


-Jassu

9 kommenttia:

 1. Kiva et saat mennä jo Bennolla :) ja katoinko väärin vai oliko Nowalla kanget? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on:) ja katoit väärin koska sillä on pelhamit:D

   Poista
 2. Ku zoomas noist parist kuvast ni ei se silmä ollu kauhee pahan näköne :o mut kivaa ku voit ratsastaa bennol normaslisti ja tsemppii kisoihi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se okkaa paha, se on tosi siisti ku kaikki tikkiarvet o menny umpee:) ja kiitti:)

   Poista
 3. Hyvä että pystyt Bennolla jo menemään ja kuitenkin ihan hyvin näytti menevän:) onnea kisoihin!

  VastaaPoista
 4. Hei, silmä näyttää nyt siistimmältä, mutta kun turvotus laskee siihen tulee "häijyn" näköinen kuoppa. Älä siis säikähdä, siihen tottuu nopeasti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Et oo vielkää vastannu niihi kysymyksii... Ja voisiks sä tehä varuste postauksen? :)

  VastaaPoista