sunnuntai 18. elokuuta 2013

KaKe 17.8.2013Moi! Eilen Bennolla ol iekat kisat yhden silmän kanssa. Menin KaKen järjestämiin seurakisoihin hyppäämään pikkuluokat 95cm ja 105cm. Tarkoitus oli katsoa, miten Benno reagoi kisatilanteeseen yhden silmän kanssa.
Aamulla lähdimme kohti kisoja, varasimme matkaan aikaa huonon sään takia. Kun saavuimme 85cm, ol ivielä kesken. Maksoimme lähtömaksut ja kävimme buffetissa sitten katselimme kisoja autosta. Bennoa menimme laittamaan kun muutama 85cm'ässä oli jäljellä. Bennoa ravailin verkassa jonkun verran ennen radan kävelyä, mutten alottanut hyppäämään kuitenkaan. Benno oli vähän jännittynyt tai no innoissaan, koska se ei ollut pehmeä suusta vaan puri vastaan. Tein myös laukka työskentelyä. Sitten menin kävelemään radan. Rata oli ihan sellai perus. Radankävelyn jälkeen verkkailin Bennoa esteillä se oli tosi inoissaan, paino vaan menemään Bennomaiseen tapaan. Verkassa ajattelin, että kiva jos se tollai kaahaa radalla niin ei kiva. Mutta radalle päästyä se oli tosi hyvä. Nyt kun sillä on yksi silmä, niin se ei ole aivan varma minne mennä ja kuuntelee mun apuja paremmin. Se oli myös pehmeä suusta. Minusta 95cm rata meni ihan hyvin. Menimme sen nollana. Tässähän oli AM5 uusinta jote siihen sitten mentiin.
En Bennoa lähes yhtään uusintaan verkannut.

Uusinta alkoi hyvin, ratsastin vähän aikaa, mutta kaikkialta en voinut tehdä pieniä teitä, koska  saattoi tulla sokealta puolelta este. Yhdessä kohtaa mulla kävi moka. Olin sarjan jälkeen kääntämässä vähän tiukemmin, kunnes tajusin, että este tulee bennon sokelata puolelta, sitten lähin säätämään sen tien kanss ja meinasin keilata yhden ratahenkilökunta ihmisen, koska ei Benno nähnyt sitä xd. No mutta sitten se jatkui taas ihan kivasti.
Olin tyytyväinen Bennon, sijoituimme neljänsiksi :).

tän jälkeen oli 105cm. Siinä arvostelu oli A.2.0 vaikeutuva. Siinä pyrin keskittymään vaan huolellisiin teihin. En verkannut Bennoa paljoakaan siihen luokkaan, koska se oli sen verran hypännyt.
Radalla Benno tuntui hyvältä. Se kuunteli minua hyvin paitsi välillä se lähti imemään esteihin johon emme olleet menossa, koska ne esteet ol isen näkevällä puolella. Siksi pitää itse olla tosi tarkka, ettei poni hyppää väärää estettä. Vika meillä tuli alas, siinä annoin Bennon tykittää ja se ei ottanut takajalkoja hyppyyn mukaan. Olin kuitenkin tyytyväinen. Bennon radan jälkeen pistimme sen pois ja lähdimme kohti kotia.
Olin tyytyväinen tähän reissuun ja siihen, että Benno ei ole moksiskaan, vaikkei sillä olekkaan toista silmää. Se on kuin sama poni, tietty jossain tilanteissa sen huomaa ettei se nää, mutta muuten se on ollut ihan normaali. Hieno beni!
-Jassu

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvin beni näytti selviytyvän Joo :)ihastelin muuten noita teijän putseja!;) Ihan mahtavat!!

    VastaaPoista
  2. Super benno ja jape!! Tosi hyvin!! <3 by the way pian suihkuu!

    VastaaPoista