torstai 1. elokuuta 2013

Viikonloppuun valmistautumista

Mooi! Aika jännää huomenna se alkaa - mikä alkaa? Poni SM'ät alkaa. Tänään onkin kamoja ja ponia puunattu. Jossei hyvä äsuoritusta tule niin ainakin poni on siisti.
  Nowalla menin tänään puomeja. En hirveän kauan mennyt, koska oli tosi kuuma ja ponikin toimi ihan kivasti vaikka olikin villi -taas.
Alotimme menemään puomeja ympyrällä, jossa yhdellä puomilla vaihdetaan suunta ja tehdään ulos voltti. Hetki meni ennen kuin sain Nowan toimimaan. Aluksi ei osunut askeleet ja Nowa vaan juoksi, mutta kun sain sen keskittymään ja aloin itse keskittymään kaikki menikin ihan hyvin. Menin puomeja molemmista suunnista. Tän jälkeen mentiin vielä pari kertaa puomeja suoralla jossa vaihettiin askelmääriä. Nowa toimi niissä hyvin.

Nowan ratsastuksen jälkeen pesin Nowan hyvin. Nowa tykkäsi kovasti ja siitä tulikin oikein kiiltävä. Sen jälkeen putsasin kaikki kamat.
Bennon otinkin kaiken tämän jälkeen. Bennolla menin kanssa puomeja. Nyt oli myös tarkoitus saada Benno liikkumaan isosti ja käyttämään takajalkoja hyvin. Mutta mun oli tosi vaikea saada se liikkumaan hyvin, koska sileällä se on tosi laiska. Varsinkin nyt kun oli kuuma ja sen kuntokaan ei ole mikään paras, pohjakin no vähän raskas vielä. Joten jalat joutusi ihan kunnolla töihin. Mutta onneksi Benno alkoi loppua kohden paranemaan. Benno olikin ihan hikinen töiden jälkeen. Kävin pitkän kävely lenkin sen kanssa.
Sitten pesin bennon. Laitoin myös loput kamat ja sitten olikin jo pian iltatallin aika.
No, huomista odotellen! moikka:)!
-jassu

8 kommenttia: