keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Aluemestaruudet 2013 + muuta

 Moi! Siitä on taas aikaa kun postasin viimeksi pahoittelen. Kalajoen kisat, Jannan ja Maijan valmennuksia on ollut välissä. Benno on liikkunut tosi kivasti niin sielällä kuin esteillä. Nowa on joutunut olemaan kevyessä liikunassa ja kävelyssä vielä, joten Nowasta ei ole paljoa postattavaa.

Sunnuntaina oli tosiaan aluemestaruudet Salossa.  Päätin osallistua Bennon kanssa, että se saa vähän pienemmän luokan. En mitenkään erityisesti jännittänyt näitä kisoja, enkä asettanut mitään tavotetta, ihan huvikseni tulin kisaamaan. Olin aivan varma, että Benno pudottaa ekalla kierroksella, koska esteet on niin pieniä sille.

Tulimme Sunnuntaina paikalle ajoissa, katsoimme hetken kisoja ja sitten laitoimme Bennon kuntoon.
Menin ajoissa verkkaamaan Bennoa, jotta se tulisi hyvin avuista läpi. Bennon tuntui oikein kivalta.
 Kun aloimme hyppimään yritin keskittyä etenevään ja tasaseen laukkaan. Pyrin mys pitämään käden pehmeänä. Verkka onnistui musta tosi hyvin. Lähdin radalle hyvin mielin.
Benno oli aika menevällä päällä, mutta annoin sen tällä kertaa edetä, enkä alkanut vetää vastaan. Benno hyppäsi kivasti ja nolla tuli.

Sitten olikin odottelua ja toinen keirros. Venailni siinä ja käytiin juottamassa Benno - muttei se juonut. Kunnes olin kävelly radan aloin verkkaamaan. En tehnyt mitään pitkää verkkaa, koska olni jo verkannut sen. Muutaman hypyn vaan.
105cm, se hyppäsi kanssa hyvin, toka vikalle esteelle eli sarjalle mokasin vähän lähestymisen, mutta Benno hoisi.  Nolla tuli siis siltäkin kierrokselta

Sitten pääsimme Bennon kanssa uusintaan. Uusintaan pääsi kolme joten mitalipaikka oli varmistunut. Joten ei ollut tarkoitus ratsastaa aikaa uusinassa kovinkaan paljoa. En verkannut yhtään uusintaan.
Sitten Benno aavistikin, että nyt on uusinta, joten aluksi ajattelin, että en anna sen mennä mitenkään kovaa, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että jos nyt kuitenkin, kun aika pieniä mennään niin se saisi kerrankin hanattaa :D. Uusinta meni hyvin, mutta taas sarjalle tulin huonosti.. ristilaukassa.. Mutta Benno meni sen silti hyvin :D.
Sitten kun kaikki kolme oli menny selvisi, että Benno otti aluemestaruus kultaa:). Olin tyytyväinen pikku-Benskuun. Omasta mielestä Benno oli ansainnu tämän kaiken kokemansa jälkeen :D.-Jassu

8 kommenttia:

 1. Jee onnee! Näytti paljo paremmalt ku annoit bennon laukata :) kokeile sitä joskus "isoissa" luokissa. Ei tarvii niinku kaahaa mut ei kyl tarvii kokoajan nyppiikkää...

  VastaaPoista
 2. Onnea, te kyllä ansaitsitte ton voiton! :)

  VastaaPoista
 3. päivitä useemmin! >:(. Tä blogi oli enne paljo parempi ku postasit lähes päivittäin....

  VastaaPoista
 4. Noku en kerkee taikka jaksa ain ku en saa koskaan kuvii ja videoi:( ja ens viikol oon tetis meijä tallil niii sit
  Jaksab postaa ko saan varmaa kuvii:)

  VastaaPoista