torstai 26. syyskuuta 2013

Bennolla pieniä ja nowa sileällä

Moi! Tänään hyppelin Bennon kanssa vähän pieniä viikonloppua varten. Aloitimme Kahdella kavaletilla ja puomilla. Menin niitä ympyrässä. Benno oli alusta asti rento ja tahti oli tasainen. Sitten alettiin tekee kavetti pystyä :) Benno tuli sitkin Tosi hyvin, niin tultiin sitä vaan pari kertaa.
Sitten lähttiin tulemaan kaveleteja ja kolme lyhyttä askelta okserille. Benno tuli taas hyvin ja tasaisesti. Se hyppäsi hyvin takaatakin.Tän jälkeen tultiinkiin pari pienimuotoista rataa. Benno hyppäsi hyvin, avoi hyvin takaata ja oli hyvin rytmissä. Kuunteli myös tosi hyvin! Olin todella tyytyväinen Bennoon.


 Bennon jälkeen menin Nowan. Nowalla en tehnyt mitään kovin ihmeellistä. Menin sen perus sileällä, eli voltteja tms. Nowa tuntui todella kivalta ja loppuraveja oisin voinut jatkaa loputtomiin. On tosi kiva, että Nowakin liikkuu nyt hyvin :)! Eilen Nowa sai kans vähän hypätä pieniä ja hyppäsi tosi hyvin pienen tauon jälkeen!

11 kommenttia:

 1. Hei sulla näyttäisi olevan tuollainen Back on track loimi. Mitä oot tykännyt siitä? Onko auttanut? Tekisi hirveästi mieli ostaa BOT verkkoloimi, muttei viitsisi turhaan 200e loimesta maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkääh ihan hirveästi. Ja on auttanut mulla on myös sisällä sellai BOT fleece loimi joka on kanssa tosi hyvä.

   Poista
 2. Kiva postaus! Tykkään kun kerrot miten työskentelet!(: tsemppii viikonloppuun ja nähään ypäjällä!👋

  VastaaPoista
 3. Sä väännyt aina ihme asentoon esteellä ja alastullessa :D Ei pahalla !!!

  VastaaPoista
 4. Tee varustepostaus? :)

  VastaaPoista
 5. onko kukaan vaömentaja yrittänyt neuvoa sinua esteistunnassa ? Kun selailin noita videoitasi ja kuviasi huomasin istuntasi esteillä. alastulo ainakin hirevä, välillä jäät suuhun kiinni ja näyttää kuin olisit joku räsynykke selässä vain. Lisäksi hyökkäät suorin jaloin kaulalle seisomaan esteellä ? Yritä ottaa rakentavasti, nää laitto vaan omaan silmään.

  VastaaPoista
 6. No Janna ei ole muuta sanonut kun sene että en saa laskeutua noin nopeasti satulaan vaan pitää jäädä kevyeeseen istuntaan. Ja Satu ei ole mainnut mitään. Ja sen tason ratsastajia, niin uskon, että sanoisi. Enkä jää suuhun vetämään vaikka siltä näyttää, koska ei bennoa tuota suuta auo, tai mitään ja bennon tapa on vetää kaula tollai, jos sitä mietit ja sitä korjataan just.

  VastaaPoista